Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pineska22

Zmiana koloru włosów. Z brązu na blond?

Polecane posty

Nigdy nie myślałam że założę tu temat, a jednak:) Zdecydowałam się na radykalna zmianę koloru moich włosów, obecnie mam, hmm i tu mam problem bo nawet nie wiem jak nazwać mój kolor włosów. To jest jakiś taki powiedzmy złocisty brąz, ale marzy mi się jakiś ciemniejszy blond, lub w ogóle blond. Ale boję się cholernie tego jak będę wyglądać w tym blondzie. Nawet poszłam dziś rano do kiosku po kilka czasopism, znalazłam kilka zdjęć kobiet w blondzie, wycięłam im twarze i podstawiłam zdjęcie swojej twarzy(wiem, głupie:)), no ale musiałam zobaczyć:) W jednym odcieniu blondu naprawdę fajnie wyglądam, nie do poznania. Czy któraś z Was zdecydowała się na zmianę koloru włosów własnie na blond, i czy żałujecie??

Gość gość
chcesz sama farbowac ? wiedz ze nigdy nie osiagniesz takiego koloru jak na opakowaniu farb w dodatku z brazu na blond , radze isc do dobrej fryzjerki

Gość gość
Nie , no nigdy sama bym sobie nie pomalowała włosów. To pewne że pójdę do fryzjera.

Gość Pineska22
Zapomniałam się zalogować, a jest tu ktoś kto pomalował na blond i nie załuje/ bądz żaluje?