Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podrywa mnie starszy, bardzo zamożny mężczyzna...mam 24 lata, on po 50

Polecane posty

Gość gość

Mam mieszane uczucia...

Gość gość
dlaczego mieszane? przecież lubisz forse prawda? koleś forsiaty więc na pewno lecisz na niego ostro :D

Gość gość
jak Ci sie podoba i Cie kreci to krec, jak nie to nie... jak powstrzymuje Cie opinia, konwenanse to jebnij sie w leb...

Gość gość
dowiedz się ile lat mają jego dzieci a potem nam odpowiedz ile lat ma Twój tatuś i mamusia, tak wiesz...abyś zdała sobie sprawę ze wszystkiego Gdyby nie był zamożny to miałabyś też mieszane uczucia?

Gość gość
Tak... tzn pociaga mnie, super sie z nim rozmawia, ale jednoczesnie dziwnie sie czuje, jak Z OJCEM :O

Gość gość
Lysy bez zembow? :)

Gość gość
Autorko powiedz a jaki jest ten facet?

Gość gość
Pociąga cię bo wiesz że jest ustawiony i z pewnością coś ci odpali, gdyby nie to, to nawet byś go nie zauważyła ;)

Mam pytanie czy to jest wolny człowiek .Sprzedasz siebie za kase i co bedą go pytali a to pana córka a Ty jak bedziesz sie czuła .Taki co interesuje sie partnerkami seksualnymi w wieku swoich dzieci ma zadatki na pedofila.Znałam taka jedną co zajeła sie panem prezesem ,rozbiła rodzinę i siedziała z dziadkiem w złotej klatce ,jej rówieśniczki bawiły sie a jej młode lata przeleciały i szczęścia po niej nie było widać.Powiec staremu dupkowi ,że tatusia nie potrzebujesz bo masz w domu i daj sobie na spokój bo bedziesz podśmiewiskiem.

Gość andkaa
Wątpliwości są słuszne, tzn. zawsze wypada jakieś mieć, nawet jakby był 28 letnim przystojniakiem. Tyle, że w przypadku "tatuśka" wskazane są większe :D czy byłabyś szczęśliwa nawet nie żyjąc, ale randkując z takim facet przez dłuższy czas? Czy naprawdę coś cię w nim pociąga oprócz kasy, a jeśli nie to ile jesteś w stanie dla tej kasy poświęcić? Czy jesteś w stanie znieść swego rodzaju presję społeczną? I tak dalej. Ja takim nawet nie daję zacząć podrywu, ale każdy ma swoje wybory :)

Gość gość
jest zonaty?

Gość gość
mnie tez podrywali zonaci