Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki laptop kupić, żeby móc szpanować?

Polecane posty

Gość gość

Jakie marki są teraz prestiżowe? Oprócz Apple.

Gość gość
zalezy przed kim chcesz szpanowca, jak przez proletariatem to tylko apple, jak przed kims ambitniejszym to cos co ma dobry desing to zdecydowanie alienware albo inne prestizowe marki alpkow, albo wysokie modele asusa, msi, nawet acer ma swoja serie ferrari ktora ma super design... jak chcesz szpanowac przed kims kto ma pojecie o komputerach to kup sobie komputer z dobrymi bebechami

Gość gość
a co myślicie o laptopach toshiba?

Gość gość
gowno i to tego najgorsza cena/jakosc... uklady klawiatury beznadziejne, jakosc obudowy do kibla sie nadaje

Gość gość
jak sie nie znasz totalnie to zaplac komus kto sie zna glupie 50zl czy 100, ale nie kupuj laptopa przeznaczonego dla mas... jest 90% latotpow na rynku to gowno za 1800-2500 bo to jest pulap dla typowego janusza... parametrami to przypomina laptopy niskiej klasy z przed 2-3 lat... niech Ci ktos porzadnie wybierze, bo to nie musi znaczyc od razu ze drogie to bedize za te 2000 czy 2500 mozna wybrac ferrari, mozna tez poloneza

Gość gość
Układ klawiatury to kwestia przyzwyczajenia, ja lubię ten w Toshibach. Niektóre modele mają też lepsze obudowy, chociaż za wiele ich nie ma. Co do szapanowania to kup byle co i mów że w środku siedzi najlepszy procek, karciocha graficzna dysk, a i możesz coś wspomnieć że to komputer kwantowy. Dla wzmocnienia efektu prestiżu wybierz nietypowy kolor obudowy jakkolwiek choojowa by ona nie była, najlepiej z podświetleniem, które będziesz każdemu prezentować.

Gość januszyca
"parametrami to przypomina laptopy niskiej klasy z przed 2-3 lat" Ja tak właśnie sobie myślałam kupując niedawno komputer, ale uznałam, że dla mnie to i tak awans, bo ostatni komp kupiłam 6 lat temu ;)