Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słodko winna

Kolejna noc nie przespana...

Polecane posty

Gość słodko winna

Kolejna noc nieprzespanaja..jw...cóż z sobą zrobić..Co robicie Aby zasnąć?

Gość gość
a czemuz masz nie przespana?

Gość slodko winna
Nie wiem...biorę kąpiel..odprężam się...ale jak tylko położę się do łóżka...sen nie przychodzi....mogę leżeć....tak bardzo długo...i dzisiaj znowu....nie ma mnie kto ukołysać?

Gość slodko winna
Jestem dorosłą osobą...w dzień praca, dom, obowiązki..dziś byłam tak zmęczona, że nie umiałam się na niczym skupić...Byłąm pewna, że odlecę, zaraz jak się położę....nic z tego....i itak piąta czy też szósta noc...porażka..

Gość gość
bo jestes samotna ? brakuje ci bliskosci

Gość gość
Moja siostra ma ten sam problem. Ona ma dopiero 19 lat. Zaczęła pracować w restauracji w ramach praktyk. I chyba stres ja tak zżera chociaż dobrze sobie radzi. Kupiła sobie tabletki ziołowe na spanie. Niewiele jedna pomaga, ale dwie działają.

Gość slodko winna
Nie nie jestem samotna...choć..na obecny czas...tak czuję się taka..."mało potrzebna"....ale czy to ma związek z bezsennością...

Gość slodko winna
Też brałam na sen...a dziś a raczej wczoraj..postanowiłam wypić wino..byłam pewna , ŻE odlecę...a tutaj 2 lampki...a ja czuję się coraz bardziej "żywa"? a nie senna..

Gość gość
moze i ma ..to zalezy co tam w Twojej glowie siedzi to co nie pozwala ci spac nosisz w sobie

Gość gość
po winie zasypiam :) jak chce pod humor to tylko dobry drink,kazdy ma inaczej jak widac :) mieszkasz sama ?

Gość gość
Podejrzewam ze stres. Albo po prostu przegapiasz ten czas kiedy chce ci sie spać.

Gość slodko winna
Siedzi we mnie poczucie ogromnej pustki...pragnienia. potrzeb...sama do reszty nie wim jakich...czasami rzuciłabym to wszystko w cholerę...ale tak miałam od zawsze...ale zawsze uśmiech na twarzy i "jadę dalej"?...jeśli mogę to tak nazwać...

Gość gość
Jutro sobota. Moze walnij sobie następne dwa i ci sie zachce spać hehe. Chciałabym mieć taki problem. Ja usypiam juz o 9-ej. Moj maz konczy ok 22-23 prace. Chciałby ze mna porozmawiać po pracy, ale ja to zwłoki juz jestem i on sie wkurza ze nawet słowa nie zamienimy po pracy.

Gość gość
Masz meza? Czemu jesteś samotna? A moze za wiele oczekujesz od zycia? Bierz zycie jakim jest. Dzisiaj usłyszałam historie taka ze szczerze to zmieniłam zdanie na temat tego co mam a czego nie. Głowa do góry. Jestesmy kobietami-zawsze damy radę.

Gość slodko winna
Tak mieszkam sama...mąż dawno wyjechał...i nie wiem kiedy wróci...w sumie nawet za nim nie tęsnię..kwestia przyzwyczajenia...po prostu.a Wy? dlaczego nie spicie?? widzę nie tylko ja tak mam..

Gość gość
znam to :) przetrwasz a potem juz bedzie tylko... lepiej :) nic na sile ! piszesz ogrodkowo wiec za wiele nie mozna doradzic

Gość gość
obok mnie spi maz ? nie maz ,bo bez slubu fajnie spedzony dzien ale mam potrzebe pogadania nie tylko z partnerem :) tu gdzie jestem ,jestem sama tylko z "mezem" wiec czasami lubie choc wirtulanie pogadac :)

Gość slodko winna
Trzecia lampka wina...właśnie sobie nalałam...prędzej zapiję się do nieprzytomności niż zasnę snem naturalnym:)

Gość gość
Ja nie śpię bo sobie "drinkuje". Wlasnie obracam 4 whisky z cola i robi mi sie coraz lepiej. Jutro wolne mam także mozna sobie chlapnąć.

Gość gość
No to zdrówko!

Gość gość
noo kochane ,jak tak zaczynamy od wina po whisky to moze i ja pojde po mojego drinka coby nie odstawac od towarzystwa ;) o ile zostaniecie przy pogawedce ?

Gość slodko winna
To pijmy za zdrowie:)i na zdrowy, piękny sen..Tak dziewczyny nad kochankiem myślałam...może mi po prostu "tego" brakuje??

Gość gość
Dawaj. Tak w towarzystwie to nie wypada "na suchy ryj". Sorry za wyrażenie ;D

Gość gość
ozesz slodka ! to ci pomysla do glowy przychodza znak tego kochana iz albo za mooda jestes aby czekac na meza albo zwyczajnie go nie kochasz :) ide po drink ;)

Gość gość
Jesli tego potrzebujesz? Ja akurat nie narzekam, ale szczerze jakbym miała żyć jak zakonnica mając meza, chłopaka czy narzeczonego to podejrzewam ze jakies ciasteczko do łóżka by sie znalazło :P Zycie jest tylko jedno.

Gość slodko winna
ha ha ha...to zasiądźmy do stołu i się "sponiewierajmy"??:)

Gość gość
bosz,meza mi tu chrapie obok a ja lod rozkruszam do drinka :D ale niech tam raz sie zyje ! o suchym ryjku jak tu ktoras wspomniala nie bede z wami przesiadywac :D to na zdrowie ! dziewczyny :) i piszcie

Gość slodko winna
Kuźwa świat jest mały wszyscy się znają...Mogłoby coś dojść do męża...ale dzisiaj mam to w d***e...poszłabym na całość...ale cholera..nie mam z kim ha ha h ha...paradoks:)

Gość gość
przy stole slodka to my sie jedynie mozemy drinkowo soniewierac :D a przeciez nie o to kaman ?! :D