Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy oddać mu dziewictwo prosze o jakas porade

Polecane posty

Gość gość

Mam 16 lat, a mój chłopak 25. On miał już doświadczenia sexualne, a ja jestem dziewicą. Jesteśmy ze sobą prawie pół roku. Proponował mi sex już gdzieś po miesiącu znajomości, ale stwierdził, ze poczeka i czeka i już chyba kończy mu się cierpliwość. uprawiamy sex oralny, ale to mu chyba nie wystarzcza :/ Ciągnie go do sexu, flustruje go brak, ale on nie chce zostawić mnie z tego powodu ponieważ mu podobno zależy na mnie. Boję się że to się zmieni, że się rozwalni nasz związek przez to. Zaczęliśmy się oddalać od siebie. CZY ON WYTRZYMA? co robić? Jeżeli chodzi o mnie to z jednej strony chce tego, a z drugiej mam wątpliwości. Kocham go, ale czasem się zastanawiam czy to napewno to. Nie zawsze jest dla mnie fajny :/ Nie wiem czy mnie kocha napewno, czy traktuje serio. Kocham go i bardzi chcę z nim to zrobić, ale boje się że nie będziemy zawsze razem. Zależy mi na tym aby mieć jednego partnera. Jestem wierząca i czasami myśle, że powinnam zachować czystość do śłubu. Boje się że jako nie dziewica będę mało wartościowa i że gdyby ten związek się rozpad to nikt nie będzie chciał być poważnie z nie dziewicą ;/ czy będę gorsza??

Gość gość
To jakiś debil. Potem, przez takich egoistów, się dziwić, że wielu normalnych facetów, nie może znaleźć jednej partnerki, która jest dziewicą. Powiedz mu żeby spadał i brał się za "podziurawiony towar" Pozdrowienia

Gość gość
tfu. Powodzenia miało być..

Gość gość
:)nie trzeba sie tym w ogole przejmowac bo to zawsze wychodzi zawsze 888 www.youtube.com/watch?v=gyBfqKwkdr4

Gość gość
lepiej dziewictwo sprzedaj , bedziesz miala kase to on Cię będzie wtedy szanował. bidoków się nie szanuje

Gość gość
ale hipokryzja seks oralny tak ale klasyczny już nie bo jestem wierząca, ciekawe czy kk uznaje oral skoro nie uznaje klasycznego bez sakramentów

Gość gość
do nauki a nie do seksu, jeśli jesteś wierząca to niech cię księżulek rozdziewiczy będziesz w trakcie rozgrzeszona czyli 2 w 1

Gość gość
gość dziś dokładnie twierdzi że jest wierząca a grzeszy SZOK!!!

Gość gość
Po co ci taki stary facet? Poszukaj chlopaka w swoim wieku, max.2-3 lata starszy.To jest normalne ze facet w tym wieku ma chcice, ale ty jesteś za mloda na seks i za młoda dla niego.Co to za zbok zeby brac się w tym wieku za takie mlode dziewczynki.Nie odda

Gość gość
księdza się poradź, nawet pozycje ci doradzi bo ma praktykę z takimi młodymi jak ty a nawet młodszymi

Gość gość
radzi się czy rozkładać nogi, wniosek taki że jesteś niedojrzała emocjonalnie

Gość gość
przeciesz wg kk seks pozamałżeński jest grzechem, tak czy siak grzeszysz nie ważne czy klasyczny czy oralny, grzech jest grzechem, ten facet za stary jest dla ciebie, ma doświadczenie jest rozbudzony seksualnie a Ty nie, widocznie nie jesteś jeszcze gotowa i może długo nie będziesz, chcesz mu się oddać wbrew sobie bo on juz nie moze wytrzymać, pamiętaj że to pierwsze doświadczenie wpływa na psychike kobiety i jej późniejsze życie seksualne, możesz to zapamiętac jako g**** choćby nie wiem jak był delikatny tylko dlatego że zrobiłas to wbrew sobie, nie bądź uległa, znajdziesz lepszego