Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matki, czy jak bijecie swoje dzieci to każecie się im rozebrać do naga

Polecane posty

Gość gość

czy bijecie przez spodnie, spódniczki, itd... Jak wygląda u was takie przygotowanie do lania? Ja albo mąż mówię synowi - 15 lat - że ma się położyć, rozebrać się e spodni i majtek i położyć się na kanapie tak aby nogi zwisały.

Gość gość
Co za okrucieństwo ,nigdy nie bilam dzieci .Duzo z nimi rozmawiałam i tłumaczyłam.Chociaz nie raz syn prosil mama juz mileoiej wlej ,ale nie gadaj tyle .efekty sa wspaniałe.

Gość gość
autorko, a u ciebie tak wszystko dobrze z głową? Tobie trzeba by porządne baty dać ... ktośtaki jak ty nie powinien mieć dzieci...

Gość tomasz1972
mam podobne metody, córce 14 lat każe sie rozbierać do rosołu, kładzie sie na lozko i dostaje solidne manto

Gość gość
głupia prowokacja, ale podejdę powaznie do tematu, bo są i tacy ludzie... dla mnie ściaganie majtek w celu spuszczenia lania to nie jest juz kwestia wychowawcz, a normalne upokarzanie drugiej strony (i nie wnikam juz czy dzieci powinno się bic czy nie bić, nie roztrząsam tej kwesti, mówię tylko o nagości) druga kwestią, nadrzędną jest to, że rozbieranie "dorosłego" dziecka, zwłascza widok jego juz rozwiniętych narządów płciowych czy to syna czy córki jest objawem jakichs zaburzeń ze strony rodzica i z pewnościa będzie miał wpływ na zaburzenia tegoż dziecka, to upokorzenie, odarcie z intymności i godności

Gość gość
tacy rodzice są zboczeni