Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfetka 1990

Zmieniam swoje życie od lipca

Polecane posty

W planach mam zamiar sobie kupić rolki i jeździć. Trochę sportu nie zaszkodzi, będę szła na boisko (jest w Dobczycach na ul. szkolnej o godz. 17:00) i mam zamiar jeździć na rolkach :) :) :) do godziny 19.

Bardzo polecam rolki :) Jeżdze na nich już od kilku lat. Na początku się nie zrażaj bo przeważnie na początku nawet wysportowane osoby bolą nogi, ale potem się przyzwyczaja :)

No właśnie, muszę je tylko sobie kupić. Nie mam pewności ile kosztują, oczywiście pójdę na boisk z tymi rolkami, ponieważ po ulicy mam trochę stracha jeździć żeby przypadkiem z chodnika nie spaść na jezdnie i nie wpaść pod auto.

Najlepiej jezdzi się po aswalcie bo na chodniku dziwnie trzęsie :O Mam to szczęście że mieszkam na bardzoo długiej ulicy i nie musze jezdzić po chodniku bo jeden samochód przejeżdza raz na kilka minut :)

Swoje rolki kupowałam za około 140-150 zł ze 4 lata temu. Jest to średnia cena. Można kupić taniej i są też droższe za np. ponad 300zł

Gość gość
powtarzam po raz kolejny ONA TO ON!!! Czyli HISZPANIN, PAŹDZIERNIKOWY SUKCES, WIERZĘ W SWÓJ SUKCES, KOMISARZ REX, OJCIEC MATEUSZ, UKRYTA PRAWDA, i wiele wiele innych. Uważajcie na niego!!!!! Mam jego fotę na dysku, kiedyś ktoś go zdemaskował i chłopak widocznie zwariował, Tomku ogarnij się!!!

Gość gość
jasne, żart :O Chłopie, może Ty powinieneś płeć zmienić?

Gość demaskator1990
wrzucić fotę na forum?

Gość gość
JASNE :D