Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysoka_jak_wieza

Kompleksy związane ze zbyt wysokim wzrostem... Pomocy...

Polecane posty

Gość wysoka_jak_wieza

Witam... Mam 18 lat i 182cm wzrostu. Od dziecka bardzo szybko szedł u mnie ten proces, ale w sumie było to dla mnie normalne i nie stanowiło większego problemu - rozwijam się, jestem młoda, to i rosnę. Poza tym wiek również robił swoje, kiedy jest się niedojrzałym rzadko zwraca się uwagę na takie sprawy. Ale na tym etapie zaczyna mnie to już irytować i przeszkadzać w codziennym życiu... Wszyscy wokół są ode mnie niżsi, nauczyciele w szkole patrzą na mnie podnosząc twarz, jestem nawet wyższa od większości facetów... Obawiam się, że ten wzrost nie pozostanie taki jaki jest teraz, że będę jeszcze wyższa, np. dobiję do 190cm. Obecnie mam partnera, jest ode mnie niższy, na razie tylko o 2 cm, ale co będzie potem...? Zwracam się do Was o pomoc, może ktoś z Was ma podobny problem i wie, jak można temu zaradzić stosując jakieś środki na zahamowanie wzrostu, o ile takowe w ogóle istnieją? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam...

Gość wysoka_jak_wieza
jest ktoś?

Gość wysoka_jak_wieza
widzę że raczej nikt mi tu nie udzieli odpowiedzi...

Gość gość
Szukaj wysokiego partnera ;) Znam pary gdzie ona jest 3,5,10 cm wyższa i nie ma żadnego problemu. Jak do wzrostu masz ładną buzię i duże cycki to nie będziesz narzekać na brak powodzenia.