Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewiędziesiąt dwa

Zdecydowałem że chcę iść na infobrokerstwo

Polecane posty

Gość dziewiędziesiąt dwa

czy to jest popularny kierunek studiów? Mam nadzieje że nie i że się dzięki temu dostanę.

Gość gość
co to jest w ogole?

Gość dziewiędziesiąt dwa
infobrokerstwo, archiwistyka, zarządzanie dokumentacją, bibliotekoznastwo - to kierunki dla mnie!!

Gość gość
myślałam, że jest już kierunek o analizie i informowaniu ludzi na kafe o działaniach brokeninside

Gość dziewiędziesiąt dwa
Informowanie ludzi o czynionych postępach w szukaniu dziewczyny przez prawiczków z Kafełe.

Gość dziewiędziesiąt dwa
słyszycie mnie ludzie?

Nie słyszymy, ale (niestety :( ) czytamy. x Najpierw zdaj maturę GŁĄBIE !!!

Gość gość
cieciu, przeciez matury nie zdales trzeci raz z rzędu :D

Gość dziewiędziesiąt dwa
No ale mam nadzieje że to będzie tylko formalność w sierpniu dlatego też założyłem ten temat z wyprzedzeniem.

Gość gość
o, fajny kierunek! nie wiem, czy trudno się dostać, ale sam sobie możesz łatwo znaleźć dane na ten temat.... zwłaszcza jeśli interesujesz się infobrokerstwem ;) ale jestem przekonana, że to dość przyszłościowe. zdaje się, że można dużo w tym zarobić. a najlepiej by było to połączyć z jakimś innym kierunkiem, np. polonistyką. albo - z bardziej ścisłych - informatyką. ale tym możesz martwić się później, za rok dwa. powodzenia!

Mamusia mu mówi, żeby się nie spieszył :D . x Będzie lenia utrzymywać do końca dni swoich :( .

Gość gość
Witam, tu infobroker - praktyk. Jeśli mowa o studiach mieszających infobrokering z archiwistyką dla kogoś, kto ani o jednym ani o drugim nie ma pojęcia, to nie myślcie, że to przyniesie Wam coś dobrego. Nie ma szans, by na takich studiach nauczyć się infobrokeringu - wiem, bo widziałam pełen program studiów. Najlepsze, co w Polsce jest w temacie, to chyba na UJ (sic!) podyplomówka, którą planują. Chcą tam praktyków zatrudnić, więc może coś z tego wyjdzie. Generalnie i tak zawodu można się nauczyć a) poświęcając najpierw swój prywatny czas na grzebanie w źródłach i dokształcanie się b) pracę w zawodzie.