Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem rozbita emocjonalnie, nie wiem co zrobić ze swoim życiem...

Polecane posty

Gość gość

nic mi sie nie chce, nie mam zadnych planow

Gość mysoul224
Najlepiej usiąść i się zastanowić nad tym czego w życiu Ci trzeba i jak to osiąnąć

Rozumię Twoje uczucia,czasami każdy z nas ma takie zakręty w życiu,że trudno jest dalej iść przez życie..Ale to od nas zależy czy pozwolimy żeby negatywne myśli nas przygniotły, czy wypowiemy im walke..Nasze życie przypomina piekny ogród,jednak czasami w naszym życiu pojawiaja się chwasty,których trudno sie pozbyć,jednak dzięki wysiłkom można odzyskać piekne kwiaty..Zacznij pracować nad pozytywnym myśleniem każdego dnia,wtedy powoli odzyskasz siłe i radość życia:)Życie jest piękne,tylko trzeba dostrzec drobne rzeczy,które mu nadają kolorów Pozdrawiam cieplutko:)

Rozumię Twoje uczucia,czasami każdy z nas ma takie zakręty w życiu,że trudno jest dalej iść przez życie..Ale to od nas zależy czy pozwolimy żeby negatywne myśli nas przygniotły, czy wypowiemy im walke..Nasze życie przypomina piekny ogród,jednak czasami w naszym życiu pojawiaja się chwasty,których trudno sie pozbyć,jednak dzięki wysiłkom można odzyskać piekne kwiaty..Zacznij pracować nad pozytywnym myśleniem każdego dnia,wtedy powoli odzyskasz siłe i radość życia:)Życie jest piękne,tylko trzeba dostrzec drobne rzeczy,które mu nadają kolorów Pozdrawiam cieplutko:)

Jeśli borykasz się z problemem, który odbiera Ci radość i jest ponad Twoje siły? Gorąco polecam : psychorada.pl/aff/aneta20/ Profesjonalni psychologowie udzielają pomocy przez internet. Naprawdę warto

Gość gość
mi sie tez nic nie chce

Gość gość
taaaa jasne g***o w kiblu i swoje spawiowane błędy tworzą nas jako ludzi takich doświadczonych przez radzenie sobie z tym gównem.