Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powstrzymajcie mnie, za chwilę kupie kolejne pary szpilek, których i tak nie

Polecane posty

Gość gość

założę, a wrzucę w kąt gdzie mam już ich kilkadziesiąt. to silniejsze ode mnie :(

Gość gość
byłaś z tym u lekarza?

Gość gość
nie lepiej zainwestować w złoto?

Gość gość
nie byłam i nie pójdę, nie daruję jeśli ich nie kupię, akurat promocja jest z 140 funtów na 60, inne tylko 50 funtów, a ostatnie tylko 40. prawie jak za darmo. :(

Gość gość
Kup mi :)

Gość gość
mogę ci oddać kilka nieużywanych par🖐️

Gość gość
a jaki rozmiar?

Też mam kilka par szpilek, które kupiłam pod wpływem impulsu. Nigdy nawet ich nie nosiłam, bo są za wysokie.Zdecydowałam stawiać na jakość, a nie ilość w mojej szafie. Kupuję mało rzeczy, ale potrafię wydać kilkaset złotych na ciuch świetnej jakości, który wytrzyma lata.Stosuję metodę 5 pieces French Wardrobe, czyli kupuję tylko 5 rzeczy na sezon. Wydaje się mało, ale jeśli dobrze przemyślisz każdy zakup, to będziesz miała mało ubrań, ale każde będzie pasować do każdego.Pozornie ograniczasz się w ten sposób, ale zobaczysz jak to poruszy Twoją kreatywność (i odciąży portfel).Pozdrawiam

Gość gość
Te z linkow nawet ladne nie sa:O Tylko puste idiotki chodza na takich obcasach, przynajmniej na co dzien

Gość gość
puste idiotki oceniają ludzi po wysokości obcasa🖐️

Gość gość
Fashandroll -> nie chodzi o ubrania, z tym potrafię się kontrolować, kupuję tylko to co założę, mam swój styl i wiem jakie fasony i kolory dobrać, żeby wszytko ze sobą współgrało. mam problem tylko i wyłącznie z butami, kupuje je w dużych ilościach i nie są to najtańsze buty. w szał wpadam podczas promocji, wtedy się nie ograniczam... mam już kolejne 2 pary na oku i tak mnie kusi żeby je kupić😭