Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nikt nie widzi, że to dziecko jest nie grzeczne

Polecane posty

Gość gość

Chłopak ma rok, każdą piłkę którą spotka musi kopnąć, już nie chodzi a biega, każdego zaczepia. Moja córeczka siedziała u mnie na kolanach całą imprezę, a ten latał cały czas. Wszyscy twierdzą, że on taki aktywny a nikt nie powie, że on jest porostu niegrzeczny.

Gość gość
o rocznym dziecku nie można jeszcze powiedzieć czy jest grzeczne czy niegrzeczne :)

Gość gość
Moja córka trochę młodsza była grzeczna siedziała ładnie, przytulała się, a ten wyrywał się do piłki psa, urządzał sobie spacery do okola stołu, każdego musiał zaczepić.

Gość gość
To dziecko jest normalne, twoja córka to jakiś muł haha szkoda ci ze tamto jest w centrum zainteresowania bo jest komunikatywny i fajny?? Rocznika wtulony w mamę to jakiś dzikus to nie jest normalne

Gość gość
Każde dziecko ma inną naturę, inny charakter. I tak jak Twoje może być spokojne, tak inne może być aktywne. Przeczytaj sobie "Język niemowląt", albo "Język dwulatka" tam jest sporo na temat osobowości małych dzieci i tego, że należy uszanować to jakie dziecko jest. Nie każde musi być "grzeczne" jak Twoja córka. Swoją drogą nie ma nic dziwnego czy nagannego w aktywności dziecka o którym piszesz. Ono przecież kopie piłkę, a nie np psa. Więc co w tym złego? Że biega, że się wszystkim interesuje? Szczerze: życzę Ci, żebyś drugie dziecko miała właśnie takie żywiołowe:)

Gość kłapoucha
Dziecko roczne to jeszcze nie wie co robi. Niegrzeczne to mogloby być jakby z premedytacją zachowywalo się zle. O Twoim dziecku można np napisać ze jest flegmatyczne i nijakie, lub co więcej chore bo tylko by siedzialo i w ogóle nie rozwijało. Niech zgadnę, na weselu byłaś?

Gość gość
Juz dzisiaj zakladalas taki temat. Czego oczekujesz ze poprzemy? Zresztą nie masz wstydu i kultury obrabiajac tylek rodzinie na forum

Gość gość
Rozwalił mnie jak zaczął krzyczeć ,,sisi" a oni obydwoje biegiem do łazienki. Jedzenie mi się coflo

Gość gość
Zakładałam ale nie mogę tematu znaleźć.

Gość gość
Ale to już było...

Gość gość
Idiotka z ciebie i tyle. Masz problem, bo dziecko powiedziało "sisi"? A jak ktoś dorosły mówi, że idzie do kibla to też ci się cofa, czy tylko w przypadku dzieci jesteś taka przewrażliwiona? Wątek to prowokacja, albo z autorki totalna kretynka.

Gość gość
Autorko z czym ty masz problem?chyba tylko ze sobą. Dziecko zachowuje się normalnie ba nawet lepiej bo sisi juz samo wola może twoje ma jakiś defekt skoro tylko na kolanach siedzi? Może mało inteligentne albo dzikie? Ja wyczuwam tu zazdrość .

Gość gość
zazdroscisz takiego dziecka . moj synek ma 9 miesiecy , jest wszedzie go pelno wszystko musi dotknac , pomacac, sprobowac . jak nie pozwalam mu gdzies isc lub wejsc w miejsce gdzie on jest to sie zlosci . ale to jest wlasnie slodkie w takich maluchach . a to ze krzyczy "sisi" to bardzo dobrze i tego autorko pewnie tez zazdroscisz, bo musisz kupowac pampersy a oni maja z glowy ten wydatek. Moim zdaniem to chyba prowo.

Gość gość
No przecież napisali ci wczoraj ludzie, że twoja córka to melepeta, ofiara losu, jaką mnie Boże stworzyłeś, taka mnie masz, ogólnie jakiś niedor*****iec.

Gość gość
ten chlopiec zachowuje się jak kazde normalne dziecko poznajace swiat. dzieci w tym wieku raczej nie usiedza dluzej na kolanach u rodzica. mam chrzesniaczke ma 1,5 roku i wszedzie jest jej pelno,wszystko musi dotknac,obejrzec z kazdej strony.

Gość gość
Chłopak i tak chodzi w pampersie ale od początku kupują tylko wkłady i pampersy wielorazowe z bawełny.

Gość gość
A ja sobie nie wyobrażam by roczne dziecko usiedzialo całą imprezę na moich kolanach. To jest dopiero dziwne! Ciebie to nie niepokoi? Może się słabo rozwija bo normalne jest ze w tym wieku dziecko jest bardzo *****iwe i wszystkiego ciekawe