Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicolewt

nie wyznaje milosci po roku

Polecane posty

Gość nicolewt

hej dziewczyny. mam taki problem z moim facetem,jestesmy razem juz rok. ja mieszkam sama od roku, on z rodzicami. nie chce ze mna zamieszkac,mowi ze nie moge wywierac na nim presji i stawiac go w sytuacji ze albo mieszka ze mna albo koniec. mimo ze po 3 miesiach on proponowal mi zebysmy wyjechali za granice i ja wtedy mialam rzucić prace, mieszkanie i wszystko inne, zgodzilam sie, ale jednak nie wyjechalismy... rok jestesmy razem a on wciaz nie wyznal mi milosci... nie wiem po co jestesmy razem. nie widze od niego jakiegokolwiek znaku ze mu na mnie zalezy... mam po roku tak definitywnie to zakonczyc? teraz milczy 2dzien...

Gość gość
nie chce z tobą mieszkać bo pewnie to onanista co lubi walić \konia oglądac po\rnusy, czatuje z dzi\\wkami, a jakby z tobą mieszkał to wiadomo, by musial sie hamowac. I by sie zrobilo za poważnie, a on ma cie tylko do lozka jak mu sie zachce.

Gość gość
moze szuka innej

Gość gość
normalny facet by wlasnie chcial jak najszybciej wyprowadzic sie od rodzicow. Niestety nie każdy ma gdzie, wielu ludzi nie może razem zamieszkać bo nie maja mieszkania i musze mieszkac u rodzicow oddzielnie. A u ciebie jest sytuacja, że ty masz mieszkanie, pewnie bo babci albo rodzice ci kupili, no ale nieważne, mieszkanie masz wiec moglby sie wyprowadzic od rodzicow, z toba zamieszkac, oswiadczyc sie, zalozyc rodzine, ale on nie chce, on woli mieszkac z mamusią mimo że ma dziewczyne z mieszkaniem, nie jest to dla ciebie dziwne? ja z facetem tez mieszkamy oddzielnie ale my nie mamy mieszkania, żadne z nas, a na wynajem nas nie stac. A u Ciebie jest inna sytuacja, a mimo to chlopak nie chce z toba mieszkac, woli u rodzicow. Dla mnie to bardzo dziwne :)