Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu ludzie są tacy okrutni?

Polecane posty

Gość gość

dzisiaj stałem sobie na przystanku i dwie bardzo ładne dziewczyny które stały obok powiedziały do siebie po cichu że jestem brzydal i niestety to słyszałem spuściłem tylko głowę i one chyba się domysliły że słyszałem i zaczeły się głośno śmiać mam teraz okropnego doła moja samoocena spadła do zera

Gość gość
badz chlop i sie nie przejmuj takimi pustakami

Gość gość
a ile masz lat/ Ja jak była młoda byłam strasznym pasztetem, a później nagle bardzo wyładniałam i od facetów nie mogłam się opędzić. Tak że może i ty staniesz się kiedyś przystojniakiem i olejesz takie puste panny.

Gość gość
ciesz się że masz dwie ręce, dwie nogi i rozum na miejscu, to duzo pomyśl o tych którzy sa kalekami albo niedorozwineci ci muszą mieć ciężkie życie. A facet wystarczy że jest ładniejszy od diabła ale jak ma głowę na karku i fajny charakter to uroda nie ma zbytniego znaczenia. ważne żebyś był zadbany i dbał o higienę bo brudasowi i flejtuchowi nic nie pomoże.

Gość gość
Ze mnie tez sie śmiano cale życie, ale ja byłam brzydkim kaczatkiem, po latach wyszło ze jestem ladniejsza od tych pasztetow

Gość gość
Nie przejmuj się wcale. Najważniejsze, że o Siebie dbasz. Ważne jaki jesteś w środku, jaki masz charakter. Partnera zawsze można poszukać. Wystraczy, żeby miał/a to coś w sobie co Was przyciągnie do Siebie;) Idź do sklepu kup sobie coś fajnego!nawet z przeceny;)