Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wszyscy mężczyźni szukający znajomości w internecie są tacy brzydcy??

Polecane posty

Gość gość

Mam takiego pecha czy to norma i lepiej dać sobie spokój z internetem? Nigdy wcześniej nie szukałam znajomości przez net, spróbowałam i chyba odpuszczę.

Gość gość
Nie wszyscy, ja np jestem przystojny, ale jestem nieśmiały i dlatego musiałem szukać po necie.

Gość gość
Znam to z autopsii:) faceci poznani na czatach po okazaniu fot....no porażka...

Gość gość
ja też jestem raczej atrakcyjną dziewczyną, ale jednoczesnie cichą, nieśmiałą, peszą mnie kontakty z mężczyznami i myślałam, że może uda mi się spotkać kogoś podobnego do mnie, kto nie szuka partnera w internecie z powodu odpychającej fizyczności ale raczej utrudnień w nawiązywaniu kontaktów personalnych

Gość gość
ty taka ladna?

Gość sosssssss
ej wypraszam sobie :classic_cool:

Gość gość
podaj gg

Gość krzywy ryj buraczany
Często na fotografiach ludzie wychodzą mniej atrakcyjni niż w realu. Ja mam coś takiego, na fotkach wyglądam jak kryminał, ale w realu ludzie jak też i kobiety nie uciekają ode mnie :)

>>>Czy wszyscy mężczyźni szukający znajomości w internecie są tacy brzydcy?<<< A myślisz, że dlaczego nie znajdują kobiet w realnym świecie :D ? x Dla normalnego człowieka, pisanie na forum jest tylko zabawą słowem :D i czasami umawia się, tylko z osobami blisko mieszkającymi, o ciekawych poglądach/zachowaniu :D . x Dla desperata jest to jedyna forma nawiązania kontaktu z płcią przeciwną :( . Dlatego gotów jest pojechać na koniec świata :D . x Prędzej poznasz kogoś interesującego na forum, niż na portalach randkowych :( .

Gość gość
co o nim myslicie dziewczyny? bo jestem troche podobny

Gość gość
nie, nie ma czegoś z banią, tylko jestem zbyt dumny na inicjatywę.

Gość gość
Mojego faceta poznałam online. Może i nie jest misterem, ale jego charakter... Nie sądziłam, że spotkam kogoś, z kim będę się tak dogadywać! :) Jesteśmy razem sześć lat, liczę na jeszcze z dziesięć razy tyle ;)

Gość gość
Ja wyglądam jak Dzwonnik z Rot........m, no dobrze jak na swoje lata to wyglądam za dobrze.15 ujmują mi czasem.

Gość gość
Moja koleżanka znalazła sobie takiego. Zrobił jej dziecko i zwiał. A mówił, że jest hetero, tylko kiedyś komuś loda zrobił...

Gość gość
hej studentka ?-męczysz psychologię ?

Gość gość
Moja koleżanka znalazła sobie takiego. Zrobił jej dziecko i zwiał. A mówił, że jest hetero, tylko kiedyś komuś loda zrobił...

Gość gość
Ja znalazłam na necie ładnego. Byl zahukany i nie wierzyl w siebie.Facet z wyglądu i charakteru ..marzenie.

Gość gość
oczywiście że można znaleźć w sieci całkiem interesujących mężczyzn, tylko trzeba wiedzieć gdzie ich szukać aby na ciebie trafili :)

Gość gość
nie wiem

Gość gość
czyli wyglad najwazniejszy?

Gość gość
czyżby kobiety oglądając tv zaczęły zmieniać orientacje na lesbijską skoro szukają pięknych chłopców o dziewczęcej urodzie swoich koleżanek? :)

Gość gość
ten wyżej co dał foto mógłby zgolić te krzaki między brwiami,mnie by to odstraszało

Jestem taki brzydki ze nawet chuk norris nie mogac zniesc mojego widoku odklepuje poddanie zanim zdaze sie do niego zblizyc

Gość gość
jeśli facetowi zależy, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować.

Gość gość
Nie wszyscy, za to wszyscy szukają modelki :D w reali mam powodzenie, jestem szczupła ale z piersiami, sympatyczna twarz, ale jak gadałam z facetami w necie, to nie zawsze im się podobałam. A większość nawet zadbana nie była. Przystojni to już w ogole z kosmosu wymagania mają