Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co potrzebne dziecku w szpitalu?

Polecane posty

Gość gość

Jutro idziemy do szpitala. Co będzie nam potrzebne poza ręcznikiem, kapciami, piżamą, szczoteczką, pastą i ulubionym pluszakiem?

Gość gość
A ile ma dziecko? Sztućce i kubek. Papier toaletowy, klapki pod prysznic.

Gość gość
4 lata. Biorę kapcie ogrodowe, więc będą jako kapcie i jako klapki pod prysznic.

Gość gość
Zależy na ile idziecie. My też jutro mamy się zgłosić rano w szpitalu. Biorę: - ręcznik - piżamę z krótkim i z długim rękawem - szampon i płyn 2w1 - szczoteczka i pasta - talerz, kubek, sztućce dla dziecka - buty ogrodowe - papier toaletowy - oznaczenie grupy krwi Dla mnie kubek termiczny i kawa 3 w 1 :) i gotówka, bo trzeba zapłacić za pobyt w szpitalu.

Gość gość
A i jeszcze oczywiście: - bielizna dla dziecka - gąbka do mycia naczyń - ściereczka - dla siebie biorę wygodne ciuchy i bieliznę na zmianę.

Gość gość
może jakies książeczki do oglądania, kolorowania?

Gość gość
Ja nie biorę książeczki, bo pobyt będzie krótki jak mały będzie się dobrze czuł, to nawet tego samego dnia możemy wrócić, ewentualnie wrócimy do domu następnego dnia. Dlatego biorę tylko jego pluszaka.

Gość gość
My też jedziemy jutro :( Ja biorę tak: 1) książeczkę zdrowia 2) skierowanie 3) piżamkę 4) ukochanego misia 5) ręcznik 6) croksy 7) bieliznę 8) samochodziki 9) jakieś śniadanie, bo nie wiem czy jutro będzie miał zabieg, czy nie - zależy od lekarza 10) soki ze słomką 11) dla siebie coś na przebrania i croksy 12) kubek, talerz, sztućce, szklankę,ścierkę 13) kawę 3 w 1 14) batony muesli dla mnie 15) ładowarkę do telefonu I chyba tyle.

Gość Jolo
Mam pytanie do was dziewczyny jako już bardziej doświadczonych. Czy po stosunku może pojawic się miesiaczka? Dokładnie po 3 tygodniach a kolejna za miesiąc już nie? Czy to znaczy ze jestem w ciaży?