Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to mozliwa ciaza? pomocy!!!!!

Polecane posty

Gość gość

od lutego biorę tabletki anty ostatnie opakowanie no przyznam się szczerze brałam jak mi się chciało raz zdarzyło się, że wzielam 3 na raz a ostatnich 3 nie wziełam w ogóle.. (zapominałam, nie było mnie w domu i nie wzielam ze sobą, przespałam godzinę itd.) miesiączke powinnam dostać w czwartek od poniedziałku trochę plamiłam ale miesiączki nie dostałam.. tydzień temu w piątek kochałam się z narzeczonym (mieliśmy gumki- wszystko było z nimi ok) czy to możliwe ze to ciąża? czy po prostu narobiłam sobie bałaganu w organiźmie i to zaburzenia hormonalne? dodam, że brzuuch i plecy tak mnie bolą, że nie wytrzymam!

Gość gość
Tabletki antykoncepcyjne to nie landrynki! Należy je przyjmować codziennie o tej samej porze. Oczywiście że to może być ciąża.

Gość gość
nawet jeśli dodatkowo byla prezerwatywa?

Gość gość
jest to wysoce prawdopodobne

Gość gość
Jak mieliście gumki to prawdopodobieństwo jest naprawdę niewielkie. Ale karmić się hormonami dla zabawy to jest jakiś idiotyzm. Bo dla ochrony to to na pewno nie było.

Gość gość
Autorko a jaką masz pewność, że gumka nie pękła...

Gość gość
100% pewność ponieważ widziałam jak partner ściągał

Nie wolno brać tabletek po kilka na raza jak się zapomniało wziąć ich w odpowiedniej porze. Prawdopodobnie nie jesteś w ciąży tylko narobiłaś sobie burdelu w organizmie. Widzę, że jesteś zapominalska, więc polecam Ci plastry antykoncepcyjne EVRA, zmieniasz raz w tygodniu. Trzymają się dobrze, a Ty jesteś zabezpieczona i przynajmniej nie zapomnisz o kolejnej dawce hormonów, zrobi do za Ciebie plasterek ;)

Gość gość
Jeśli chcesz sb zniszczyć zdrowie to rób tak dalej.Bo takim zachowaniem to Ty się możesz właśnie pozbawić możliwości zajścia w przyszłości w ciąże.

Gość gość
Wiem wiem .. A czy mój organizm dziala teraz tak jak po odstawieniu tabletek? Dlatego spóźnia mi się @?

Gość jesteś nienormalna
Jeśli chcesz sb zniszczyć zdrowie to rób tak dalej.Bo takim zachowaniem to Ty się możesz właśnie pozbawić możliwości zajścia w przyszłości w ciąże.

Gość gość
Idź do ginekologa,to będzie najlepsze wyjście.

Gość Mili87
Niewykluczone, przyjęłaś ogromną dawkę hormonów i to jednorazowo, odbija się to na Twoim organizmie, poprzedniczki, które pisały Ci, że to może odbić się na przyszłej ciąży mają rację. Najlepiej udaj się do ginekologa - fachowiec będzie wiedział co robić. A jak masz opory to zadzwoń do jakiegoś i spytaj incognito co się dzięje, każdy Ci powie przez telefon jakie są konsekwencję.