Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co odpowiadac wrednym sasiadkom na pytanie kiedy w koncu wyjde za maz

Polecane posty

Gość gość

bo jestem dlugo z moim partnerem ale nie chcemy slubu sąsiadki zaczepiaja mnie jak ide ulica do domu i pytają :"a kiedy w końcu slub?" albo "spiesz sie bo na dzieci juz za pozno albo urodzisz chore bo masz juz 30 lat" co mam odpowiedziec ..ale nie chamsko bo beda obgadywac mnie potem i moja rodzina bedzie miec pretensje bo licza sie ze zdaniem sąsiadów..moze dacie jakies rady.. dodam ze nie chce dzieci ani slubu.. pomozcie..co moge odpowiadac takim wredotom.. nieraz slysze jak sasiadka z dolu kogos obgaduje z w stylu:"on wzial slub 2 lata temu a jeszcze dziecka nie ma,,ciekawe czy chory on czy ona " to sa takiego typu ludzie..

Gość gość
Trzeba im zajebaać w morde.

Gość gość
Ktoś tu kiedyś pisał że najlepiej takim starym powiedzieć "Wszystko w rękach Pana, wszystko dzieje się według jego planu, kim jesteśmy żeby podważać jego decyzje". Z Bogiem się przecież kłócić nie będą ;]

Gość gość
Mi też tak gadali, a teraz jak zdecydowaliśmy się na ślub, to pytają a po co takie wesele :D itd. I że dzieci pewnie miec nie możemy, bo tyle lat razem. Niby co można im odpowiedzieć? Ja powiedziałam po prostu co myślę, czyli ze są idiotkami i niech się zajmą swoim życiem, ale to nic nie da. Pluć świni, to powie że deszcz pada.

Gość gość
"Wszystko w rękach Pana, wszystko dzieje się według jego planu, kim jesteśmy żeby podważać jego decyzje" ha, ha, pieknie, do tego dodaj sliczny usmiech i masz je z głowy :)

co sąsiadki powiedzą, co rodzina powie jezu, ludzie, nie umiecie żyć swoim życiem? ciągle musicie sie podczepiac pod jakieś kreatury?

Gość gość
Powiedz,że jak pojedziecie do Paryża, a jak zapytają kiedy jedziecie, odpowiedz,że się nie wybieracie.

Gość gość
to po co siedzisz z gachem bez ślubu skoro się tego wstydzisz??? żeby do innej nie poszedł? i po co ten tekst "nie chcemy ślubu" - on nie chce, to o ślubie myślisz ciągle!

Gość gość
odpowiadasz krótko i na temat " nie planuje" dalej ci sąsiadka nadaje, a ty dalej swoje "tak czy inaczej nie planuje", ciagnie dalej...ty to samo prawda jest taka ,ze jakbys sie tego nie wstydziła to bys nie przezywała :)

Gość gość
Koszmarne baby...moim zdaniem zawsze jak je widzisz to uśmiech na twarz od ucha do ucha i miło odpowiedz jakaś totalna wyssaną z palca bzdurę typu ,ze zbieranie pieniadze aby wziąć ślub w kosmosie.Mozesz tez zawsze powiedzieć,ze czekasz na znak od Boga.Wiem,ze to wydaje sie głupie ale działa ,wiem z doświadczenia.Zadnego chamstwa tylko małe złośliwości dotyczące jej osoby,nie wiem ale pani dobrze wyglada,nabrała pani ciałka -sugestia,ze jest gruba.Znasz je i wiesz co jest nie tak w ich życiu i mozesz z tego skorzystać.Nie miej żadnych oporów.To jest totalne chamstwo i trzeba odpowiedzieć tak aby bały sie ciebie o to zapytać następnym razem.Ich siła polega na twojej słabości.Tylko raz w życiu z czymś takim sie spotkałam,moi młodsi ode mnie sąsiedzi ciagle sie mnie pytali kiedy bede miała dziecko,zawsze ich jakoś zbywałam ale wiem ,ze jest wtedy przykro i cieżko.Moj mąż ma bardzo silna osobowość i nikt nigdy nie zapyta sie go o nic a jak raz ktoś powiedział mu,ze przytył i jest gruby to z uśmiechem i zadowoleniem odparł,ze mu sie powodzi,zatkało osobę ,ktora mu to powiedziała.

Gość gość
HEHEHE

Gość gość
to z panem bogiem -rewelacyjna riposta. Ja np jestem typem samotnika ,mam 35 lat ,10 lat temu się rozwiodłam ,mam 12 letnie dziecko i psa - to moja rodzina . a znajomi ciągle się pytają kiedy sobie kogoś znajdę bo latka lecą ,córka dorasta,a ja sama zostane, ciągle podsuwają mi jakiś kuzynów ,kolegów męza itp. Jakież to jest w******j.ące aż cycki opadają. I to nie mohery a młodzi ludzie 30-40 lat a takie to tępe i nie rozumie że każdy żyje jak chce.

Gość gość
no fajna