Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie studia zawody są przyszłościowe?

Polecane posty

Gość gość

I potrzebne? Tylko nie wciskajcie mi propagandy rządowej, a coś z życia wziętego.

Gość gość
Lekarz

Gość gość
POLITYK CWEL Z PLATFORMY CWELOWSKIEJ WPIERDALAJĄ I CHLEJĄ ŚWINIE ZA MOJE PIENIĄDZE I ROBIĄ LASKI KOMU POPADNIE ! TAKIM TO DOBRZE !

Gość gość
matematyk, opiekun osób starszych

Gość gość
pielegniarstwo, wszystko związane z opieką osób starszych i pedagogiki (tak!) ale te gdzie pracujesz z dziećmi chorymi, down i porażenia mózgowe. Najlepiej coś z jezykiem migowym. Coraz wiecej jest dzieci chorych a nikt nie chce tego studiować a ci co te studia skończyli nie chcą pracować z tymi dziećmi bo się nimi brzydzą... :(

Gość gość
To o politykach sama peawda :d

Gość gość
Żadne

Gość gość
lekarz

Gość Antarktyda200
Na studia poszłam na pedagogikę. Pracy po tym nie ma :P. Gdybym wiedziała, to bym wybrała chociażby jeden z tych zawodów, no ale "mądry Polak po szkodzie": http://www.praca-strumien.pl/porady-dla-pracownikow/715/5-zawodow-z-przyszloscia Jeśli mogę coś doradzić, to dobrze planować ścieżkę swojej kariery zawodowej, bo nie każde (a w zasadzie mało które) studia dają gwarancję późniejszego zatrudnienia, a tym bardziej - znalezienia dobrze płatnej posady.

Gość gość
kafelkarskie

Gość messinka
O przyszłościowych zawodach, w których na pewno nie zabraknie pracy można sobie poczytać chociażby tutaj: http://przemyslowyportal.pl/zawody-w-ktorych-nie-zabraknie-pracy/ Jak stara się nas przekonać autor artykułu, "Na pewno jednym z bardziej pożądanych zawodów w ostatnich latach o których warto powiedzieć dotyczyć będzie pracowników fizycznych mających odpowiednich kwalifikacji. Na pewno na rynku można powiedzieć o tym, że będzie z roku na rok brakować wykwalifikowanych ślusarzy, spawaczy a także hydraulików. Nie należy narzekać na brak zatrudnienia w tych specjalizacjach zarówno w Polsce jak i innych krajach zagranicznych".