Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam dziecka, ale wchodzę tu

Polecane posty

Gość gość

Bo jest tu najśmieszniej ze wszystkich kategorii forum ;).

Gość gość
dawaj,razem się pośmiejemy:)

Gość gość
Ciekawa jestem jaka sama będę, kiedy zostanę matką, więc nie chciałabym się z konkretnym przypadków naśmiewać, ale moja przyjaciółka urodziła właśnie dziecko i ma mega normalne, zdystansowane, fajne podejście. Polega na intuicji, nie trzęsie się nad tym maleństwem na każdym kroku, nie wymądrza. A tutaj większość kobiet zachowuje się co najmniej jakby miały profesurę i habilitację z bycia mamą, no specjalistki w swojej dziedzinie ;), alfy i omegi wszystkie jak jeden mąż ;). Jedzie to się wszystko wzajemnie, masakra!

Gość gość
to praaawda... kłocą się , obrażają, wyzywają..jakby mogly to by się pozabijały.. :D wszystkie wszytsko wiedza najlepiej a tak naprawdę te super damulki bogaczki to bida z nędza i patologia, które sfrustrowane życiem wylewają żale i jad na kafe... żal.pl to się powinno nazywać a nie kafeteria.pl

Gość gość
i co dziwne na innych działach tak nie ma, na erotycznym same napalone niewyżyte zboki lub małolaty, ale jest ok, na ogolnym czy na zdrowiu można się wiele rzeczy madrych dowiedzieć, czasem trafi się oszołom ale nie tak jak tu na ciążowym.tu same wariatki i to kobiety.matki. żony....masakra...

Gość fly away
a ja mam dziecko ale prawie wcale tu nie wchodzę, chyba że na głównej jakiś "ciekawy" temat rzuci mi się w oczy :)

Gość gość
Na kursie na kierowców taksówki spotykają się między innymi właściciele samochodów marki Alfa Romeo i Opla Omega. Instruktor wykłada teorię i tłumaczy, że wszystkich połączeń dokładnie znać nie trzeba, nikt nie jest przecież Alfą i Omegą. - Ja jestem Alfą - odzywa się jeden ze słuchaczy. - A ja Omegą - dopowiada drugi.

Gość gość
właśnie, chyba największa kultura jest na zdrowiu i urodzie, a najmniejsza na ogólnym i tutaj ;)

Gość gość
A na wdowcach i rozwodnikach jakis kretyn sadzi swoje dowcipasy i rozwala każdy temat. Teraz już prawie nikt tam nie pisze, bo i tak niczego sie nie dowie ani nie będzie żadnej dyskusji.