Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krasnal w czerwonych bucikach

Kobiety lecą na wygląd ale hipokrytki nie przyznają się do tego

Polecane posty

Gość krasnal w czerwonych bucikach

Beka nieziemska z tych przyziemnych bab. I jeszcze jakich argumentów używają. Nie powiedzą brzydkiemu "Nie chcę cię bo jesteś brzydki" tylko będą m mówić, że nie wiedzą co czują, że jest dla nich za dobry, albo że ma zły charakter. hahahhahaa!!!

Gość ten sam krasnal
"Liczy się wnętrze" powiedziała dziewucha malując się dla przystojniaka. ahahahhaha!!!

Gość gość
oczywiście że tak, bo to ważna rzecz ale nie tylko

Gość spierdalajkrasnalu
bo krasnoludki są bezpłciowe

Gość gość
a ty na co patrzysz- na dusze?

Gość wciąż krasnal
AŻ skoro dla wyglądu faceta kobiety są w toksycznych związkach.

Gość gość
jeśli facet nie będzie miał ciekawego charakteru to mu przystojna uroda nie pomorze, poza tym a co może faceci nie patrzą na wygląd?:o patrzą i to głównie na wygląd, charakter jest dla was na drugim czy trzecim miejscu:D jak wizualnie wam sie kobieta nie spodoba to dobry charakter dla was nic nie znaczy:o

Gość gość
*pomoże

Gość krasnal wciąż demaskujący
Jak na prawdziwego faceta przystało nie kłamię, otwarcie mówię że patrzę na wygląd. Ale wy plączecie się w swoich własnych głupich zeznaniach. :D Która toleruje wady typu picie, bicie i zdrady bo facet jest przystojny i męski? hahahha Przyznać się która narzeka na faceta ale jest ciągle z nim.

Gość to ja krasnal dopiekam znów
"To coś". Boże jakie to tajemnicze. Jakie mistyczne wręcz. Widząc te dwa słowa w zestawieniu czuję że odlatuję do galaktyki wenus. To "to coś" sprawia że wasz żołądek zaczyna wirować niczym rzeczy w pralce. Nie spocznę póki nie dowiem się czym jest "to coś", Boże oświeć mnie bo rozumu mi nie starczy by pojąć wzniosłość która się za tym kryje! Przecież mój malutki rozumek na pewno się myli gdy zauważam na każdym kroku że "to coś" to testosteron symetryczny ryj i rozrośnięte ciało.

Gość krasnal zrzuca maskę
To prawdziwy ja. Jestem przystojny, wysoki, kobiety mówią o moim hipnotycznym spojrzeniu i miłym uśmiechu.

Gość gość
Całe szczęście coraz mniej tych hipokrytek. Otwarcie twierdzimy, że lecimy na męskie ciacha!

Gość gość
Dziewczyny mam do was pytanie czy byście powiedzieli chłopakowi prosto w twarz że nie chce z tobą być bo jesteś biedny itp. nie masz samochodu dużo kasy to się tyczy tych ładnych dziewczyn ale myślę że nie prędzej byście paliły głupa i powiedzieli byście mu że nie chce być z tobą bo nie jesteś w moim typie są takie rzeczy w życiu że lepiej nie mówić prawdy no bo po co co ci da ta prawda jeszcze czasami można tego pożałować bo co powiecie ja lecę na kasę i nie chce ciebie mało która powie tak chłopakowi prosto w twarz TAKA PRAWDA lepiej palić głupa ale i tak się idzie domyśleć o co chodzi