Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zrobiłam już wyprawkę dla mojej córki do szkoły. Jestem zadowolona.

Polecane posty

Gość gość

Postanowiłam że w tym roku wyprawkę do szkoły dla mojej córki zrobię jeszcze na początku wakacji, przed urlopem, aby później po koniec sierpnia nie latać z językiem na wierzchu i szukać tych wszystkich rzeczy. Odwiedziłyśmy razem z córką i hurtownię papierniczą, jak i sklep z tanimi rzeczami typu wszystko po 4 złote. No i kupiłyśmy: 3 rodzaje kredek, 2 opakowania farb+pędzelki, zeszyty w kratkę i linię, okładki na zeszyty,piórnik, długopisy zwykłe i kolorowe, flamastry, ołówki, temperówki, gumki do ścierania, bloki rysunkowe, kolorowe bloki,wycinanki,blok techniczny,plastelinę, nożyczki, 2 teczki. Także strój na wf+obuwie sportowe, trampki, i pudełko na drugie śniadanie. Tornistra nie kopiłyśmy, zaczekamy do końca sierpnia aż będzie większy wybór. Więc zostaje mi do kupienia jeszcze tylko tornister, zestaw podręczników i trochę nowych ciuchów. I takim to sposobem mam spokój do końca sierpnia, no i najważniejsze, ceny. Teraz naprawdę wszystko można kupić po niskich cenach, pod koniec sierpnia ceny pójdą w górę, i za te wszystkie rzeczy które kupiłam zapłaciłabym dwa razy drożej. Więc, drogie mamy, polecam wyprawkę dla dziecka zrobić teraz:)

Gość gość
i szybciej z mopsu zwrócą ci kasę

Gość gość
Nie korzystamy z pomocy mopsu.

Gość gość
a ciapcioche ogoliłas

Gość gość
a kTora klasa??? co tam wyprawka. ja też już mam z tym że mam łatwiej bo pracuje w papierniczym. w przyszłym tygodniu biorę się za podręczniki

Gość gość
Moja córka we wrześniu idzie do 3 klasy szkoły podstawowej. Byłam w 2 księgarniach i nie mogłam dostać jeszcze podręczników. Zapomniałam, zeszyt do religi!:)

Gość gość
moja do 4

Gość gość
ale sie podjaralas tym faktem:D

Gość gość
ja też już mam to za sobą... wyprawka to dla mnie zawsze trauma, bo córka co rok chce nowe rzeczy, mimo że z poprzedniego roku zostają jej jakieś przybory,.... robiłyśmy teraz zakupy w polo, sama sobie wybrała zeszyty i przybory do pisania , trochę musi mieć rzeczy z poprzedniej klasy i w sumie nawet nie wyszło tak tragicznie z ceną za wszystko....

Gość Luz Marija
Fajny ten sklep! Nawet nie wiedziałam, że tyle produktów Bambino jest... No i jakie fajne plecaki! Chyba si ądę z dzeckiem do wybierania wyprawki, dzięki. :)

Gość gośćRachel
W tym roku w Salonikach Prasowych i salonach Top-Press można zamawiać podręczniki do przedszkoli, zerówek i klas I-VI na rok szkolny 2014/2015. Są one w niższych cenach niż w księgarniach. Ceny podręczników zostały pomniejszone o VAT (5%) i dodatkowo każda z książek jest tańsza do 10% (cena uzależniona od wydawcy). Od znajomej wiem, że do zniżki upoważnia kod 204 2600 978 233. Wystarczy podczas zakupów podać go, by opust się naliczył. Książki można odebrać w punkcie, w którym zostały zamówione, najpóźniej w ciągu 48 godzin od daty zakupu.Z tego co wiem można książki zamawiać do 31 sierpnia.

Gość gość
książke jeszcze nie kupiłam, mam narazie same art piśmiennicze i zeszyty. za wszystko zapłaciłam niecałe 100 zł , wszystko kupiione w polomarkecie. uważam ze to bardzo fajna cena i nie czuję się jakoś nadwyrężona finansowo :)

Gość klllementyna
Wyprawiam właśnie syna do 5 klasy i przyznam że spory problem sprawiło mi skompletowanie Wyprawiam właśnie syna do 5 klasy i przyznam że spory problem sprawiło mi skompletowanie wszystkich podręczników w jednym sklepie - ale znalazłam w końcu po tylu poszukiwaniach w inbook.pl tu kupiłam cały komplet podręczników (brakujące sprowadzili specjalnie dla mnie w tydzień) a do tego dokupiłam resztę wyprawki przeuroczy plecak i piórnik, zeszyty, farby, plastelinę, papier kolorowy, bloki itp. będę tam kupować co roku.

Gość gość
No i tak powinno być ze kupujesz wszystkie rzeczy w jednym miejscu. Moim zdaniem to naprawde fajne rozwiązanie bo nie musisz sie już o nic martwic tylko kupujesz pod jednym adresem.

Ja większość rzeczy kredki, plastelinę, farby, bloki czy plecak kupiłam z Bambino czyli St. Majewski. Dla mnie to super jakość, naprawde dobra cena a i ja mam wspomnienia z dzieciństwa :)

Gość gość
My jak kupowalismy przez stronke inbook to tez własnie udalo sie nam zaoszczedzic troszke pieniedzy. I zawsze to cieszy bo internetowe zakupy sa po prostu tańsze.

Gość małgośka__
Faktycznie wyprawka mnie słono kosztuje dla dwóch cór, no ale co zrobić :) masz dzieci, to płać. W tym roku poszłam po rozum do głowy i poszperałam w sieci za różnymi zniżkami. Na jednym forum się natknęłam na taki portal z niezłymi okazjami i zrobiłam Aśce i Domi wyprawkę do szkoły o wiele taniej. Kto jeszcze nie zrobił to ostatni dzwonek. Dla zainteresowanych podsyłam linka: http://www.alerabat.com/wyprawka.html. :) jeszcze tylko buty do tańca, ubezpieczenie i pojemniczki na drugie śniadanie i koniec na szczęście