Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do zdradzonych dziewczyn lub mężatek, czy od razu był u was rozwód rozstanie?

Polecane posty

Gość gość

Jaki macie stosunek do zdrady? Jak zareaogwałyście jak się dowiedziałyście? Ja właśnie odkryłam, że mój chłop ma kochankę do zabaw...

Gość gość
czy zdrada fizyczna od razu oznacza, że on mnie nie kocha? bo rzekomo facet może zdradzać ale kochać. któraś wybaczyła?

Gość gość
to kbieta z jego przeszłości

Gość gość
Nie wybaczylam. Nie da sie zyc z czlowiekiem, ktory naduzyl zaufania. Wystapilam z pozwem o rozwod. Niech spada do kochanicy:O

Gość gość
Nie ma znaczenia, czy kocha czy nie kocha... Wazne jest, jak ty sama sie z tym czujesz. Jezeli nie przeszkadza ci to, ze twoj facet posuwa inna kobiete, to ok. A jezeli twoj swiat sie zawalil - pogon dziada. Nie da sie skleic tego, co sie juz rozpadlo. Nigdy.

Gość gość
głupia jesteś i tyle

Gość gość
Do kogo ta blyskotliwa uwaga?:A

Gość gość
wiecie nie wiem czemu on to zrobi bo co brzmi paradoksalnie - kocha mnie. To widać w jego każdym geście, spojrzeniu itp. Czemu go pociągnęło do zdziry z przeszłości, nie mam pojęcia

Gość Samuallea
Ja wybaczyłam. Każdy popełnia błędy, większe bądź mniejsze. Jesteśmy tylko ludźmi, nie chciałam kończyć związku z kimś kogo kocham tylko dlatego ,że przespał się z inną kobietą, do której niczego nie czuje, jedynie popęd. Gdyby jednak był zaangażowany emocjonalnie w tą relację odeszłabym, bo dopiero to oznaczałoby dla mnie, że nie warto.

Gość gość
moze i on cie kocha, ale jak siostre, partnerke, przyjaciolke. czuje do ciebie czulosc, odpowiedzialnosc, chce sie toba opiekowac. ale to do tej kobiety z przeszlosci czuje ogien, namietnosc taka, ze gotow bylby zniszczyc dla niej caly swiat. ja kocha jak kobiete, ciebie jak siostre.

Gość gość
Jedynie poped???? I wg ciebie to malo? Wybacz, ale zwiazki, w ktorych jest chemia trwaja, a zwiazki, gdzie jej brak, szybko sie rozpadaja. Wiec mowienie w tej sytuacji ze to "tylko poed" to dziwne jest. Obawiam sie, ze nie doceniasz niebezpieczensta, ktore nad waszym zwiazkiem wisi. Bo pomysl, gdzie poped do ciebie? Chyba go nie ma, skoro poszedl do innej. Wspolczuje. Ale obawiam sie, ze ten wyskok sie powtorzy. Bo dla fecetow poped jest bardzo wazny.

Gość gość
Ciebie kocham a ja posuwa. Ja bym nie chciala takiego partnera.