Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zgadzacie się z tym

Polecane posty

Gość gość

na sąsiednim wątku napisała jakaś kobieta: ,,Głupoty gadacie, mojej siostry córka ma 2 lata i jest tak rozpieszczona że szok. Jak je obiad to wyrzuca jedzenie na podłogę, albo zrzuca coś ze stołu lub szafek, ostatnio powyrywała jej klawiaturę w laptopie albo wyrzuca rzeczy z szafek i robi to złośliwie a jak zostaje ze mną to wie że ze mną to nie przejdzie. Jak ma focha i zaczyna ryczeć bez powodu, bo tak to mówie idź do swojego pokoju jak ci znowu coś nie pasuje, ryczy ale idzie, kładzie się do łóżeczka i ryczy ale wiem że nie przyjdę na głupie fochy i się uspokaja i zasypia. Albo jak je obiad, zawsze jak zostaje ze mną ładnie je, nic nie wyrzuca, nie pluje, patrzy się tylko na mnie i je. Ostatnio byłam dla niej za miła, żartowałam to się rozbestwiła i próbowała pluć, raz krzyknęłam i od razu poprawa. Jak się zesikała to tak chodziła godzinę, później już szła na nocnik bo wiedziała że będzie mokro w pupę. Z dzieciakami trzeba krótko bo inaczej na łeb wejdą. " - zgadzacie się z takim podejściem?

Gość gość
..............

Gość gość
wspaniale mieć dzieci