Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xx złamane serce

moje zycie nie ma sensu

Polecane posty

Gość xx złamane serce

zerwał ze mną chłopak po 3 latach związku, powiedział mi, że mnie nie kocha, a ja go tak bardzo kocham, chciałabym być z nim, aby było tak jak dawniej, czy jest sens się starać, czy może pokochać mnie na nowo jak zobaczy, że mi zależy?

Gość gość
Nie Stanowczo nie,każdy powrót to już całkowicie nie to samo, powró towszem ale po ładnych kilku latach nie po miesiącu dwóch czy pół roku. Już dystans do Siebie będziecie mieć Ty będziesz miała. Odpuśc , żyj dalej,wyleczysz się szybko, to tylko miesiąc-trzy męczarni, potem przechodzi,ważne żeby nie poznawać kogoś nowego na siłe-nie wpierdzielaj w to kolejenej osoby którą tylko wykorzystasz,nie badź tzw. "wampirem emocjonalnym" Reazlisuj swoje pasje to jest najlepsze lekarstwo,za 4 miechy o nim już zapomnisz i będzie Ci samej dobrze jako singiel,bedziesz się realizować poprzez swoje pasje. Istotne jest żeby nie pościć i nie rzucać się na każdego faceta.

Gość gość
ja go tak bardzo kocham, a jeszcze utrzymujemy ze sobą kontakt, ale ona tylko chce się przyjaźnić a ja chcę się o niego starać, aby znów pokochał

Gość gość
co mam zrobić aby wrócił?

Gość gość
Nie wskrzeszaj tego czego już nie ma, trudny okres przed tobą ,ale lepiej pomęczyć się raz ze swoimi uczuciami do niego, a nie przeżywać co pewien czas powrotu do takiej traumy gdy znów usłyszysz że cię nie kocha.

Gość xx złamane serce
ale ja go tak bardzo kocha, tak mi strasznie zależy na nim, chciałabym o niego powalczyć, ale nie wiem jak