Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie, którzy mają dzieci zazwyczaj niewiele w życiu osiągają. Taka prawda...

Polecane posty

Gość gość

Większość najlepszych artystów, aktorów, malarzy, muzyków, wynalazców, biznesmenów nie ma/nie miała dzieci a jesli juz to jedno lub przybrane dzieci. MAcierzynstwo/tacierzyństwo zabija w ludziach ambicje, pojawia się tzw proza życia, nie wmówicie mi ze prowadzicie takie samo zycie jak dawniej gdy byliscie wolni, bez zobowiazan... no chyba, ze stać was na gosposie/nianie ktora z wami mieszka, gotuje, sprzata, zajmuje sie dziecmi

Gość gość
Zgadzam sie

Gość gość
co ty opowidasz- akurat wiekszosc slynnych ludzi miala dzieci, wystarczy zajrzec do encyklopedii i zrobic statystyki. Moge wymieniac, ale musialabym pisac przez wiele dni

Gość gość
Mieli, ale się nimi nie zajmowali i dlatego, to głównie mężczyźni stworzyli świat i popychają go naprzód. Nareszcie ktoś założył temat opozycyjny dla głupotek w stylu: "bezdzietni nie mają prawdziwego życia" itd.

Gość gość
Irena Kwiatkowska wspaniala aktorka przed śmiercią powiedziała, że dzieci tylko przeszkadzają w karierze, w realizacji marzeń i planów, ze ona uwielbia dzieci ale świadomie zrezygnowala z potomstwa i nie żałowała. Kobieta rodząc tak naprawde swiadomie rezygnuje z 15-20lat życia, nie moze zyc na całego tylko na pół gwizdka. Facetow mniej to dotyczy bo oni nie interesują się wychowywaniem obojetnie czy to Polska, Senegal czy Australia

Gość gość
Teraz, kiedy mam dzieci, jeśli miałbym je stracić to oddałbym wszystkie przyjemności życia, wszystkie dokonania oby to się nie stało. Żałuję każdej chwili kiedy nie byłem z nimi zajmując się innymi sprawami. Tracić chwile dorastania dzieci to największa głupota świata. Kiedy się je ma, dopiero rozumie się o co chodzi. Nie zazdroszczę w najmniejszym stopniu dokonań artystów czy innych sławnych ludzi kosztem braku czasu dla dzieci. Raczej im współczuję ceny jaką zapłacili. Kosztem dzieci.

Gość gość
gość - bo jesteś prosty, sprawiają ci przyjemnosc i radosc proste zaspokajanie instynktu. Tacy ludzie wymrą, to nieuniknione wraz z postepem technologicznym

Gość szeregowy czereśniak
i co po0ej Irence Kwiatkowskiej zostało? Parę filmów z jej udziałem?

Gość gość
Kochasz dzieci bardziej od zony czy raczej są one dla was przeżycie metafizycznym i romantycznym, efektem tego, że chcieliście stać się w ich osobie jednością wskutek czego teraz kochacie się po prostu jako rodzina, jako całosc?

Gość gość
Uwielbia dzieci, ale sama ich nie miała, więc nie wie o czym mówi. Nie żałowała bo nie wie co straciła.

Gość gość
Moja żona jest ponad wszystkim, dzieci to inna miłość, nie jak do kobiety. To tworzy wspólną bezcenną całość.

Gość gość
"Facetow mniej to dotyczy bo oni nie interesują się wychowywaniem obojetnie czy to Polska, Senegal czy Australia" Chyba nie poznaleś/as facetów ktorzy mają dzieci i je nad życie kochaja !!! ja znam co życie zmienili dla swoich dzieci A taki co nie kocha i nie dba o swoje dzieci to nie człowiek tylko potwór

Gość gość
irena Kwiatkowska( nawiasem mowiac, miała pasierbów) - owszem, ale przeciez np wsrod aktorek Meryl Streep. nie gorsza, ma 4 dzieci,nie mowiac o Ang Jolie czy Mii Farrow, gdzie te dzieci nawet trudno policzyc, a z naszych np Ewa Blaszczyk - ile zrobila dla córki; maja dzieci Janda, Szapołowska, Seniuk, Dymna itd, nie mowiac o mlodszych, ktore wrecz ciaze eksponuja, no i o facetach.

Gość gość
:)to prawda i dlatego ja dzieci nie mam i nie chce 555 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y

Gość gość
tylko że Irena miała matkę która widocznie nie podzielała jej poglądów cóż różni ludzie dowolne wybory :P

Gość gość
Moja żona jest ponad wszystkim, dzieci to inna miłość, nie jak do kobiety. To tworzy wspólną bezcenną całość. xxx zostaw ją i zyj ze mną, BŁAGAM!!!;-(((

Gość gość
gość - bo jesteś prosty, sprawiają ci przyjemnosc i radosc proste zaspokajanie instynktu. Tacy ludzie wymrą, to nieuniknione wraz z postepem technologicznym XX A niby kto ten postep technologiczny ma tworzyc i dla kogo i po co? ludzie , ktorzy byli dziecmi i dla dzieci, ktore dorosną. I jak to wymrą? uzasadnij . Wiekszej bzdury nie slyszałam,

Gość gość
Ja mam dzieci i je kocham nad życie i robię wszystko żeby z nimi być jak najczęściej. Z moją żoną również, bez niej nie byłoby tego wszystkiego.

Gość gość
Gdyby matka Kwiatkowskiej nie chciała miec dzieci - nie byłoby Ireny:):)

Gość gość
Mając dzieci, można pogodzić wiele spraw. Tylko nie przesadzać.

Gość gość
gość dziś usmiech.gif to prawda i dlatego ja dzieci nie mam i nie chce 555www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y xx czekamy na twojego Nobla

Gość gość
15:11 jesteś super, też tak bardzo chciałem mieć rodzinę :-)

Gość gość
Ale mnie wzruszyłaś, aż mi się łzy pokazały. Będzie dobrze, jeszcze będziesz to mieć. Spotkasz kogoś takiego.

Gość gość
a co maja osiagac?szczescie jest najwazniejsze.

Gość gość
;-) Dziękuję...oczywiście z tym zostawianiem żony nie było na poważnie, nigdy nie chciałabym, by ktoś żonę zostawiał. ech.... a co do osiągania szczęścia....no ja nie upokarzam tych, co mają dzieci i to ich wszystko ani tych, co ich nie mają, bo dla nich to jest nic. w sumie jedni i drudzy są potrzebni na świecie. faktycznie gdyby każdy chciał być oddaną matka, to świat by nie ruszył z miejsca. np. Monica Bellucci celowo odsunęła macierzyństwo na czas po 40tce, bo sama przyznała, że wie, że najpierw chciała dac z siebie wsyztsko jako aktorka i wie, że potem , tj po urodzeniu dzieci to już coś innego i faktycznie najlepsze jej role przypadają na czas, dgy była bezdzietna

Gość gość
. Monica Bellucci celowo odsunęła macierzyństwo na czas po 40tce, bo sama przyznała, że wie, że najpierw chciała dac z siebie wsyztsko jako aktorka i wie, że potem , tj po urodzeniu dzieci to już coś innego i faktycznie najlepsze jej role przypadają na czas, dgy była bezdzietna XX to nawet nie kwestia dzietnodsci -po prosty jest o wiele wiecej ról dla mlodych kobiet niz takich w srednim wieku - aktorki nie raz sie na ten temat wypowiadały.

Gość gość
W sumie jeśli chodzi o kobiety, to jest mi nas żal.

Gość gość
Powiedz to mojej żonie, która jest bardzo szczęśliwa mimo, że zaszła mając 18 lat :-) kawał niesamowitego życia przeżyliśmy. Ile się nauczyliśmy to już nasze :-)

Gość gość
i co, znów kolejny ciekawy temat zdycha, ponieważ zainteresowaniem cieszy się niewiadomo co.

Gość gość
co w tym idiotycznym temacie ciekawego? jakiś przygłup urządził kolejną chamską prowokację i tyle.