Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Metody, by zniechęcić faceta do seksu oralnego i analnego...

Polecane posty

Gość gość

Oral : podczas robienia mu loda, wezcie penisa glebiej, zwymiotujecie. Potem bedziecie mialy pretekst, by wiecej nie brac tego do ust, a jesli lubicie lody a nie lubicie spermy to tak samo, porzygajcie sie, ja juz potrafie womitować na zawołanie, wyobrazam sobie wstretne rzeczy, ze łykam odchody menela :D Anal : zrobic kupe albo piszczec, krzyczec i plakac z bolu, probowalam anala nie jest tak strasznie bolesny jak mowią, ale ja tego nie lubie, zle sie czuje jak ktos cos mi tam wsadza

Gość gość
piszczec, krzyczec i plakac z bolu to przy analu najbardziej faceta jara

Gość gość
Jestes p******ym tepym ****adlem czy co? Tylko debile wymyslaja talie rzeczy, normalni mowia prosto z mostu czego nie lubią.

Gość Dżony
Lecz sie babo. Zamiast normalnie z nim pogadać to ty odstawiasz takie obleśne akcje. Biedny ten twój facet

Gość gość
Powiedz mu za jak mu zrobisz loda to bedzie sie musial z toba ozenic. na pewno odpusci.

Gość gość
to widocznie twój facet ma bardzo malego i cienkiego czlonka. Bo jakby moj mi wsadzil to bym chyba umarla, takiego ma dużego. Poza tym jesteś tak głupią wyzudaną dziewuchą że aż żal. Nie masz sie naprawdę czym chwalic, ze dalas sobie w doope wsadzac swojemu facetowi kryptogejowi, a ten twoj temat jest debilny bo jak ja czegos NIE che to po prostu tego NIE ROBIE i nie musze sie nikomu z tego tlumaczyc

Gość gość
lepsza wyuzdania niz katoliczka co sie bzyka w dwoch pozycjach na krzyz :D

Gość gość
nie jestem katoliczką głupi c\welu, do kosciola nie chodze, w boga nie wierzę, a bzykam sie w roznych pozycjach: normalnie, od tylu, z boku, na jeźdzca itp, ale NIGDY w zyciu bym sobie nie pozwolila zeby jakis zwyrodnialec mi wkladal czlonka w o***t, to trzeba mieć naprawdę ostro nas\rane we łbie :D a potem ten smród kupy rozchodzący sie po sypialni i boląca doopa, nie wyobrazam sobie tego, to zabawa dla gejow a nie normalnych ludzi. I jakie to upokarzające dla kobiety, choć czy takiego wora na spe\rmę co sie daje ru\chac w każdą dziurą można jeszcze nazwac kobietą? jakby misiu chcial ci nas\rać do gęby to pewnie tez by sie taka zgodzila, bo skoro daje sobie wkladac czlonka w tylek, a potem bierze go do geby to wszystkiego sie po takiej mozna spodziewac bleeeee rzygam

Gość gość
nie jestem katoliczką głupi cwelu xxx do tego wulgarna d***** :D do burdelu lec, tam takie lubią :D

Gość gość
a poza tym moj facet ma tak dużego i GRUBEGO pe\nisa, że pewnie nawet fizycznie jest to niemożliwe, bo boli mnie nawet zwykly seks a co dopiero anal, masakra. Widocznie twoj ma cieniutkiego czlonka dlatego cie nie boli. I może dlatego zwyrodnialec ładuje cie w doope, bo w pochwie jestes dla niego za luźna.

Gość gość
Gdybys mnie tak zniechecala to poszedl bym do innej

Gość gość
ja wulgarna? hahah wulgarna to jest AUTORKA i ona się tutaj najbardziej nadaje do burdelu, ona zalozyla ten obrzydliwy temat o tym jak sobie daje czlonka wsadzac do gardla i do doopy. a nie ja. Bo skoro daje się dmuchac w doopę, a teraz każdy klient tego wymaga, to ona jak najbardziej by sie nadawala na prostytutkę, ja jestem za delikatna, mnie by tylek peknal, a autorka ma doopsko nie do zdarcia hahaha

Gość gość
to idz

Gość gość
a minete ci robi?

Gość gość
Nie lubisz seksu analnego i nie dajesz facetowi - twoja sprawa. Na pewno zadowala go inna, a tobie nic nie mówi, bo i tak pewnie byś go zakrzyczała. Dobra kobieta wie jak zrobić dobrze swojemu mężczyźnie i potrafi z nim rozmawiać o tych sprawach bez wyzywania go od pedałów. Żyjemy w XXI wieku.

Gość gość
. Dobra kobieta wie jak zrobić dobrze swojemu mężczyźnie i potrafi z nim rozmawiać o tych sprawach bez wyzywania go od pedałów. Żyjemy w XXI wieku. x czy masz się za dobrą dziwkę? lubisz się k***ić!

Gość gość
Śmieszą mnie takie idiotki. Nie lubisz to nie, sprawa twoja i twojego faceta. Dobry seks to nie tylko branie, ale także dawanie przyjemności. Masz sie za nie wiadomo kogo i nie rozumiesz że z miłości można sie czasem poświęcić dla ukochanej osoby. Ale nieważne, moja sypialnia i nic ci do tego wyszczekana gówniaro

Gość gość
A rochaacie swoich facetów kryptogejow wibratorem w doope?