Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa suka czy mieliście taki akcje?!

Polecane posty

Gość gość

Leżę na łóżku pije piwo ale bezalkoholowe, jestem w 2 miesiącu ciąży, mam zwolnienie od lekarza i od 2 tygodni jestem w domu aby się nie przemęczać i będe miała spokojnie do końca ciąży zwolnienie, na co ona wpada i z morda że mieszkamy u niej i że ona musi za nas robic wszystko, nawet nie dała mi dojść do słowa że jestem w ciąży, zaczęłam krzyczec tak "aaaa" aż ona polazła, i jestem w szoku mieszkamy u niej to prawda, ale dlaczego mamy ołacić jej rachunki czy dokładac się jezeli dom bedzie jej syna - mojego meza?

Gość gość
Gdy ja przez rok mieszkałam z teściową, dokładałam się do rachunków razem z mężem. To normalne! A Ty? Co robisz? Jesteś w 2 miesiącu i się tylko pewnie byczysz! Więc nie dziw się że teściowa na Ciebie naskakuje! Ciaża to nie choroba!

Gość gość
obym nie miała takiej synowej jak ty. takiej bym nawet na wakacje nie przyjęła.

Gość gość
Żartujesz, od kiedy to od rodziny się bierze pieniądze za mieszkanie?!

Gość gość
ty głupia p**do, rozłożyłaś nogi pewnie po pijaku i myslisz, że będziesz na kimś pasożytować? jak takie zera mogą chodzić poi świecie

Gość gość
ja na twojej teściowej miejscu wyjechałabym na 2 miesiące gdzieś do rodziny. radźcie sobie sami

Gość gość
ty nie jestes rodzina, ty jestes tylko synowa !

Gość gość
Rachunki po połowie tak będzie sprawiedliwie , przecież korzystacie z prądu , wody , gazu , ogrzewania ,podatku śmieciowego. To nieładnie , że żerujecie na starszej osobie a czy dom będzie twojego męża to się jeszcze zobaczy, bo przy takiej postawie jak prezentujesz NIC bym wam nie dała i pogoniła do twojej mamy.

Gość gość
Od wtedy, kiedy człowiek się usamodzielnia i zarabia pieniądze pasozycie.

Gość gość
Jesteśmy jej rodziną, nie powinna od nas brać kasy za to, a ja noszę jej wnuka, chyba raczej ona powinna nam pomagać.

Gość gość
Pasożyt, tępa dzida i obrzydliwa suka :)

Gość gość
:)znowu temat o takiej tesciowej no zaintersowan? 888 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y

Gość gość
Jej syn jest rodziną, a ty suko nie jesteś zadną rodziną, TYLKO BABSKIEM, KTÓRE ROZŁOŻYŁO NOGI PRZED JEJ SYNEM - zapamiętaj to.

Gość gość
to PROWOKACJA a wy sie tak unosicie:P

Gość gość
OMG co za frustracja bije z tego posta: " gość dziś Jej syn jest rodziną, a ty suko nie jesteś zadną rodziną, TYLKO BABSKIEM, KTÓRE ROZŁOŻYŁO NOGI PRZED JEJ SYNEM - zapamiętaj to. " btw zona syna czyli synowa to rodzina. po drugie to prowokacja. po trzecie wyluzuj.