Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie i w jaki sposób mógłbym znaleźć współlokatora ?

Polecane posty

Gość gość

Otóż noszę się z zamiarem opuszczenia domu rodzinnego i w tym celu chciałbym znaleźć współlokatora aby mieć jakieś towarzystwo żeby nie zamknąć się całkiem w sobie i nie zdziwaczeć aczkolwiek myślę że nie pozwoliłbym sobie na to lecz można też wziąć pod uwagę. Mieszkam w małym miasteczku , stwierdziłbym w wiejskim miasteczku. Mam siedmioro rodzeństwa ale dwie siostry nie mieszkają już w domu. Niby nie mam źle , własny pokój mam kiedyś było gorzej ale te czasy już minęły. Pracuje i dokładam się co nieco do rachunków natomiast problem leży we mnie. Straciłem po szkole średniej wszystkie kontakty , w sumie mało gdzie wychodzę , unikam starych znajomości poza pracą moje życie toczy się w czterech ścianach pokoju. Mimo dużej rodziny nie mam z kim pogadać , nie ma żadnych więzi rodzinnych. Każdy ma własne życie, sam też nie czuje się do nikogo przywiązany. Leże i myślę że nic mnie już tutaj dobrego nie spotka więc chce spróbować czegoś nowego. Chce się wynieść ale też czekam na impuls który mnie do tego ostatecznie skłoni , odpowiednia chwila. Jedyne co mam to laptop , telefon i kilkanaście tysięcy na koncie które na długo pewnie nie starczą. Więc musiałbym też w miarę szybko znaleźć pracę a najpierw wynająć stancje . Tutaj właśnie pojawia się moje pytanie czy można znaleźć spokojnego współlokatora a jeśli tak to gdzie i jak go szukać ?

Gość gość
Widzę że coraz mniej osób tutaj zagląda...