Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość numBer1

Brzydkie dziewczyny i ladni chlopcy

Polecane posty

Gość numBer1

Hej:-) mam pytanko, wiec tak : Jestem w 2 kl gim i chodzi o to ze w mojej klasie nie jest zbyt duzo osob jest ich 17 a sie dowiedzialam ze 5 chlopcow sie wypowiedzialo na temat wszystkich dziewczyn bo nas dziewczyn jest mniej (7) a powiem wam szczerze ze moim zdaniem te dziewczynyn z mojej klasy wygladaja jakby zostaly uderzone patelnią, sa niskie i grube a z twarzy tez sa naprawde brzydkie nawet moja mama to powiedziala hihi i moja przyjaciolka tez a chodzi o to ze ja jestem najwyzsza i to dziwnie wyglada, a takze wyzsza lub rowna z chlopakami ale zazwyczaj zawsze wyzsza one maja z 1,55 a ja 1,68 no i wracajac do tematu to chlopaki powiedzieli ze ada z klasy jest najladniejsza a moim zdaniem ona nie jest ladna wogole!! Ona moze nie jest gruba ale jest niska i ladna z twarzy tez nie jest a jej cialo wyglada jak na 9 lat, wiem ze to nie jej wina ze ma takie cialo ale dlaczego uwazaja ze jest ladna? A o mnie jeden powiedzial ze ja i ta ada jestesmy ladne a drugi powiedzial ze ja jestem fajna ale nie ladna..:/ wiecie nie uwazam zebym byla jakas taka brzydka zawsze mi ludzie mowia ze jestem sliczna, wiem ze nie kazdy ma taki sam gust ale ja nie rozumiem tej logiki ze uwazaja brzydkie dziewczyny za ladne, wy tez to zauwazylyscie? A i czy myslicie ze oni mna sie nie interesuja bo jestem zazwyczan zawsze wyzsza od nich?:-s

Gość gość
A nie pomyslałas ze inni to samo mysla o Tobie co Ty o tych dziewczynach?

Gość gość
Bo faceci nie leca na wysokie laski. Taka prawda i mowie to ja facet. Nie wazne czy koles niski czy wysoki kazdy chce mala taka okolo 160. Zaden kumpel nie chce wysokiej kobiety. Jezeli tego nie widzicie to albo jescie slepi albo nie chcecie tego widziec. Wysoka baba jest aseksualna chyba ze jest drobniutka sliczna z twarzy i ma sliczna d**e i cialo to wtedy jest dobra. Ale tak to nie

Gość gość
Jezeli bedziesz dalej rosnac i bedziesz wysoka to masz przej***** z facetami. Za to mozesz byc jakas modelka.

Gość gość
Pieprzycie faceci lubia wysokie 175 cm idealny wzrost...i dlugie nogi:D

Gość gość
No napewno.

Gość gość
żyrafy do zoo

Gość numBer1
A jezeli bylby np jakis gosc wyzszy ode mnie o 5 cm czy tam wiecej to i tak bedzie wolal tamtych?:( bo ludzie mi mowia ze jestem slodka z twarzy ale bardziej taka sexy z budowy ciala a ja wcale tak nie chce ,che byc slodka i drobniutka a nie jakis wielkolud:(