Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zależy mu tylko na seksie?

Polecane posty

Gość gość

Jak poznać czy facetowi zależy tylko na tym, żeby mnie zaciągnąć do łóżka? Znamy się krótko, raz próbował, usłyszał nie. Kontakt cały czas jest, spotykamy się. Wiem że nie szuka innych i z nikim się nie umawia.

Gość gość
ile się znacie? skoro już raz próbował to niedobrze. ile ma lat?

Gość gość
Znamy się miesiąc, on ma 30 lat.

Gość gość
hahahah

Gość gość
Co w tym śmiesznego?

Gość gość
skoro probowal tzn ze chce cie zaliczyc i mozliwe ze potem zrobic to jeszcze pare razy i sobie pojdzie. Pociagasdz go seksualnie, ale mozliwe ze nic wiecej. Kontatkt utrzymuje bo czeka az mu sie oddasz. Powinnas mu zrobic test wytrzymalosci do pol roku conajmniej i sama sie nie poddac w wytrwalosci.

Gość gość
Ale czy nie powinien organizować sobie kogoś na zapas w razie jakby mu się ze mną nie udało? Ile facet może poświęcić czasu na takie czekanie zanim sobie odpuści? Może nie powinnam się zgadzać na chodzenie za ręce i pocałunki skoro nie jestem niczego pewna. Zachowujemy się trochę jak para a nią nie jesteśmy i nie wiem czy chcę żebyśmy byli.

Gość gość
pewnie że nie powinnaś, bo porem bedziesz cierpiała. pogadaj z nim, powiedz że ciebie tylko seks nie interesuje, zobaczysz wtedy co on na to

Gość gość
wszyscy się leczcie xD

Gość gość
Nie będę cierpiała bo się nie zaangażowałam. Ja to traktuję dosyć luźno, raczej jestem nastawiona na poznawanie się. On wydaje się bardziej zaangażowany. Tylko że nie wiem czy to pozory czy prawda. W sumie od samego początku doszukuję się tu czegoś podejrzanego.

Gość gość
jeżeli traktujesz luźno, to nie zadawałbyś takiego pytania

Gość gość
Traktuję luźno to co jest teraz, czyli powoli się poznajemy, nie ma tu wielkiej miłości itp. Ale i tak nie chcę z nim iść już do łóżka. I nie wiem czy jemu tylko na tym nie zależy.