Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CÓRKA NIE ZNOSI MYCIA WŁOSOW KOSZMAR

Polecane posty

Gość gość

jak tylko wleci jej kropelka do oka to drze się jakby ja ze skory odzierali. mimo ze ma 3 lata, to tlumaczenia nie pomagają. myslalam zeby kupic rondo kąpielowe, ale jest chyba na to za duza. co robic? acie jakies patenty? odchyla glowe do tylu ale zawsze cos kapnie do oka albo ucha. i afera gotowa

Gość gość
moja córka ma prawie 5 lat i też nie lubi myć głowy. Jakiś czas dawała sobie umyć, musiała mieć tylko gąbkę przyłożoną do oczy. Potem nie wiem co jej się stało, ale drze się jak opętana. Kąpię ją w wannie i podczas płukania wstaje mi i boję się, że się przewróci. Muszę wołać męża do pomocy, żeby mi ją trzymał bo inaczej nie dałabym rady trzymac ją a w drugiej ręce wąż prysznicowy. Masakra jakaś.

Gość gość
moja bratanica ma 10 lat i drze ryło niemiłosiernie przy myciu włosów

Gość MamaNatalii2006
oo tez miałam kłopot.. nawet okularów do nurkowania próbowałyśmy.. W koncu dawałam jej malutki reczniczek, przystawiła do oczu , odchyliła mocno głowę do tyłu i pierwsze mycie z głowy (bo odrazu miała czym oczy wytrzec.... Teraz juz bez recznika, ale i tak po umyciu potrzebuje oczy przetrzec,a ma osiem lat

Gość gość
może woda za gorąca

Gość gość
Ja swojej 3latce która nie znosi myc głowy, daje wlasnie recznik, zatyka sobier oczka i uszy i jakos idzie to mycie, wczesniej był dramat.

Gość gość
tak, ale u mnie chodzi o to, że kiedyś myłam córce głowę bez problemu, a teraz nie wiem co jej się stało gość z 17:50

Gość gość
Od kiedy zapisałam moją córkę na basen skonczyły się problemy z myciem głowy

Gość gość
wg mnie rondo jest super :) jasne lepiej męczyć dziecko.... ale jak sie ma głupią matkę to co zrobić.... szkoda tylko dziecka.

Gość gość
jasne kaleki bo do oczu mu woda nie wleci :) kaleka to jestes sama na umyśle... jak sie nie ma racjonalnych argumentów to trzeba powyzywać.... to tylko świadczy o twoim poziomie.

Gość gość
jasne ... żal biedzie na dziecko 8 zł wydać ... to wyzywa tych którzy dziecku chcą uprzyjemnić mycie włosów :) ty pewnie pasem po tyłku walniesz dzieciaka to od razy głowę umyje a kasa na piwko zostanie.

Gość gość
to rondo wygląda jak z cyrku..... wychowujecie kaleki na ziarnku grochupechowiec.gif debil wyprodukował kapelusz na łeb dzieciaka, debilka kupi x i takie osoby wychowują dzieci.... żal dziecka co ty mu możesz zaoferować? terror, wulgaryzmy i zero kultury.

Gość gość
jakoś 40 sztuk rond się sprzedało w kilka dni :) kurcze sami debile w tym kraju :)

Gość gość
Taki etap przejdzie jej...ja przerabiałam to już kilkakrotnie z 4 latkiem od 2 roku życia ma takie etapy raz ok a później drze się jak opętany.