Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szczera porada od facetów najlepiej

Polecane posty

Gość gość

Poznalam zawodowo facet, ktory bardzo mi sie podoba ale nie wiem czy ma jakies inne relacje etc.... nie jestem juz nastolatka, ani on. czy moge zapytac go milo czy jest zainteresowany blizszym poznaniem czy to jest przegiecie. czy powinna czekac na jego reakcje. on jest niesmialy a ja nie lubie udawac. nie robilam tego nigdy.

Gość gość
Nie zabieraj mu tej szansy pokazania swijej meskosci- niech to on pierwszy sie odezwie!! Jesli tego nie zrobi znaczy, ze nie jest zainteresowany.... mozesz dac mu jakis sygnal, aby go osmielic ale nie pytaj go i takie rzeczy! To dobra rada z wlasnej autopsji...

Gość gość
jestem kobietką, która miała tak samo jak Ty, tylko że facet którego poznałam w pracy był mna zainteresowany od początku, i było wiadomo że prędzej czy później coś z tego będzie, ale w naszym przypadku to ja należę do tych nieśmiałych ale nie jestem ślepa i głucha więc swoje wiedziałam i ponieważ zależało mi to po pewnym czasie też dałam mu do zrozumienia że jestem zainteresowana....

Gość gość
Jesteś osobą bardzo otwartą , więc trudno będzie tobie tkwić w oczekiwaniu na dalsze jego wyznania jeśli jest nieśmiałym facetem. Pytać zawsze możesz,co dalej , ale nie na pierwszym spotkaniu , bo oceni ciebie jako desperatkę szukającą faceta dla sexu,zabawy ,kasy itp. Zawsze budowa związku powinna opierać się na rozmowie, oczekiwaniach wspólnych,lub jasno zdefiniowanych zachowaniach obojga ludzi w jakim celu zamierzają się spotykać.

Gość gość
Nie sluchaj opinii, ze on ma wszystko zrbic szczegolnie, ze jest niesmialy. Stwarzaj sytuacje, pokaz mu, ze nie ma sie czego bac, postaraj sie go rozkrecic a wszystko bedzie ok.

Gość gość
Nie zabieraj mu tej szansy pokazania swijej meskosci- niech to on pierwszy sie odezwie xxx Czyli nigdy. :)

Gość gość
.........daj mu do zrozumienia że Ci zależy, a jeżeli nie jest ślepy i głuchy to zrozumie i odwzajemni....................