Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego każdy czepia się małoletnich dziewczyn a starych pryków to już nie?

Polecane posty

Gość gość

Miałam 13 lat i byłam zakochana w 30 letnim facecie. Wykorzystał mnie i zostawił. Obiecywał mi złote góry, ja go kochałam(takie dzieci są przecież jeszcze naiwne) i dostało mi się nieźle po d***e. Wszyscy rozpuszczali o mnie podłe plotki. Załamałam się i podupadłam na zdrowiu. Dziś jako dorosła pytam się dlaczego ludzie wieszają psy tylko na młodziutkich i głupiutkich dziewczynach(ja wyglądałam jak dziecko w tym wieku) a facet to święty. Przecież to on był dorosły i powinien mieć rozum! A teraz jak chcecie to sobie na mnie plujcie jadem, już się przyzwyczaiłam.

Gość gość
masz racje, uważam dokładnie tak samo jak Ty starszy facet już wie do czego zdoli sa ludzie, a nastolatki nic o świecie jeszcze nie wiedzą :-( przykro, że ludzie tak źle je oceniają zamiast pożałować

Gość gość
Autorko a gdzie byli twoi rodzice ? Gdyby koło mojej córki kręcił się taki tatuś to ja bym go zabiła a mąż pochował...

Gość gość
nie wszyscy mają takich rodziców :-(

Gość gość
Właśnie moi rodzice mieli mnie w dupie bo byli zajęci moja starszą siostrą. Ja byłam samotna i władowałam się w takie gówno. Nie mam żalu do rodziców. Mieli wtedy sporo problemów i zapomnieli o mnie. Sama sobie też musiałam wybaczyć, ja tego nie chciałam ale byłam "zakochana"(co to za miłość?!).

Gość gość
To prawda. Byłam kiedyś na nagraniu pewnego programu. Dziewczyna miała 14 lat i miała kilkumiesięczne dziecko z 29 letnim facetem, który w dodatku był bratem konkubenta jej matki. Widać,że ta dziewczyna była strasznie naiwna i jeszcze takie dziecko, które nic o świecie nie wie. W tym przypadku dziwie się,że matka po tym wszystkim pozwoliła im się spotykać i płaciła nadal za antykoncepcję,żeby przypadkiem drugiego dziecka nie zmajstrowali.

chyba ty byłaś w tym wieku naiwna i pewnie byłabyś nadal, gdyby nie sytuacja z tym facetem. naiwnością mozna usprawiedliwiać 9 latke, ale sorry, jednak 13 latka, która nie wie, o co z reguły facetom chodzi, inteligentna nie jest

Gość gość
Byłam naiwna i niezwykle ufna. Dzieciaki ze szkoły mnie nie lubiły, dobrze się uczyłam i siedziałam w książkach. O facetach nie wiedziałam zupełnie nic, mam kiepskie kontakty z ojcem. Ojciec jej zazwyczaj pierwszym przykładem.

Gość gość
nouvelle95 i to jest typowe gadanie ludzi. Zamiast dokopać pedofilowi bo inaczej tego nie nazwę to lepiej dosrać dziewczynie.

Gość gość
nouvelle juz sie chyba w głowie pomieszało, 13 latka to dziecko jeszcze

lol. pedofila potępia się w pierwszej kolejności, co nie znaczy, że normalne jest, by dziewczyna w wieku gimnazjalnym, robiła takie rzeczy.

Gość gość
nouvelle - pytanie dlaczego robi takie rzeczy? nie spisali sie rodzice wychowując dziecko, to rodziców wina

nie, nie pomieszało mi się, to dziecko w sensie fizycznym i i wykorzystywanie takich małych osób jest szczególnie okrutne, ALE to dziecko w wieku dojrzewania ma mózg.

weź nie pieprz, w ten sposób każdą patologię można usprawiedliwić. miałam w klasie taką puszczającą się 13 i były osoby z dużo gorszych domów, których rodzice miały totalnie wywalone na swoje dzieci, a mimo to tamte miały więcej oleju w głowie. naiwnoścć wiąże się z głupotą, inteligentny człowiek obserwuje i wyrabia sobie zdanie nt. otaczającego świata

Gość gość
Dziewczyna wyraźnie napisała, że była zakochana... A dorośli to nie robią głupstw?

Gość gość
trzeba było w misiu pluszowym się zakochać,albo w idolu z super zagraminicznego bojsbendu,a tak,cierp ciało coś chciało...

Gość gość
nie pozostaje nic innego jak życzyć nouvelle żeby do jej 13 letniej córki dobrał sie jakiś facet, ciekawe co bedzie gadac

Gość gość
nouvelle - jak możesz wiedzieć kto miał w domu gorzej, czasami patologii od razu nie widać i ogromne problemy mają dzieci z tzw. dobrych domów

"nie pozostaje nic innego jak życzyć nouvelle żeby do jej 13 letniej córki dobrał sie jakiś facet, ciekawe co bedzie gadac" xxx buahah, zaczęło się typowe polskie piekiełko. abstrahując od tego, że nie zamierzam mieć dzieci, to moje miałyby możliwie zbliżone iq do mego i do swego inteligentnego ojca, a co za tym idzie, nie nabrałyby się na pedofilii.

Gość gość
Skoro dziewczyna byla samotna, dobrze sie uczyła i siedziala w ksiązkach, jak sama pisze to.. czemu była taka idiotka ? Nigdy nie wpadła jej w rece ksiązka o seksualnosci czlowieka ? Ksiązka ' o dziewczynach dla dziewcząt " ? Nic, kompletnie nic o zwiazkach, relacjach miedzyludzkich ? Chocby artykuł w gazecie ? Sorry , ja tez mialam podobne dziecinstwo jak autorka, podobne problemy i w zyciu bym nie spojrzała na doroslego faceta jak na ewentualnego partnera ! Bo o czym on niby ze mna rozmawial ? Z dzieckiem ? Co dziecko moze rozumiec ze swiata 30 letniego faceta ? Co ich tak zblizyło ? Jak moglo nie wlączyc sie swiatełko, instynkt , ze dobiera sie do mnie facet jak mój ojciec ? Autorko, jak tylko skonczylas 18 lat moglas wytoczyc mu sprawe , skoro tak cie unieszczęsliwił.. Mysle, ze sedno jest gdzie indziej, jego zainteresowanie bylo ok, dopuki cie nie zostawil.. Teraz on jest ' starym prykiem ' , a wtedy nie był ? Wtedy byl super amantem ? Facet powinien odpowiadac za uwiedzenie nieletniej i ale ty wcale nie jetes bez winy .. taka biedna i pokrzywdzona.

mówię o dzieciach, których rodzice 24/7 chodzą tak nawaleni, że nie mają za co podr. kupić, dzieci siedziały z własnej woli w szkole do godzin zamknięcia, byleby do domu nie wracać. stwierdzam, że trudno o gorszych rodziców.

Gość gość
Hej tu autorka pytania. Dajcie spokój nouvelle, nikomu nie należy życzyć takich rzeczy :) Ludzie czepiają się dziewczyn, dobra. Byłam głupia, tylko dlaczego faceci zostają bezkarni? Patrząc na to z perspektywy czasu porwałabym takiego na strzępy. Co to za usprawiedliwienie, że korzystał z okazji? Ja też mam okazję kraść, nakopać komuś czy nie wiem co jeszcze zrobić a tego nie robię. To przestępstwo i to przestępstwo...

Gość gość
nouvelle myśli że wszystkie rozumy pozjadała, haha szczekaj puki możesz jak cie nieszczeście spotka to może zmienisz podejście i zobaczysz gówniaro, że nic w życiu nie jest czarne albo białe

Gość gość
Nie mam ochoty wytaczać żadnej sprawy. Tak w wieku 13 lat widziałam w nim kogoś super. Teraz z perspektywy czasu widzę w nim starego pryka. Przeglądam swoje zdjęcia i widzę dziecko. Wtedy widziałam świat zupełnie inaczej. Biedna i pokrzywdzona... Kij już tam ze mną! Martwią mnie kolejne młode dziewczyny które nie wiedza co robią i każdy tylko im dokopuje gdy zostają porzucone.

dużo mnie nieszczęść spotkało, ale to tak od losu, a nie przez moją głupotę :D jak ja kocham waszą polską mentalność możesz go znaleźć i się zemścić jakoś, ale po co ci to? coś ci to da? mnie osobiście nie przyniosłoby to satysfakcji, ale jeśli tobie przyniesie, to czemu nie...

Gość gość
artykuły w gazetach... gratulacje dla pani która nauczyła się życia z gazety xD

Gość gość
nouvelle95 ale ja nigdzie nie napisałam, że chcę się na nim mścić. Nie wiem gdzie to widzisz?

Gość gość
nouvelle 95 to Twój rok urodzenia? to wszystko tłumaczy, myślisz że wszystko o świecie wiesz i nawet nie zdajesz sobie sprawy jak sie mylisz, z czasem sie przekonasz gdy dojrzejesz i nabierzesz doświadczenia życiowego takie 13 czy 15 latki też myślą, że są dorosłe, a dopiero po latach dotrze do nich jakimi dzieciakami wtedy byli jak bedziesz miec 30, 40, 50 lat sama stwierdzisz ,że to jeszcze dzieci naiwne i mało wiedzące

no i co przeżywasz? złamane serce czy to, że ludzie gadali co z tego, że życie w gazetach poznawała? są reportaże i też można wysnuć jakieś wnioski. inteligentni ludzie obserwują wszystko wokół, nie muszą doświadczyć na własnej skórze, by się nie nabrać.

to nie mój rocznik UWAGA, UWAGA. ja miałam 13 lat, podobnie jak moje koleżanki, a nigdy nie dałam się zrobić w konia tak jak autorka, okazji było mnóstwo.