Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety po 30 nie wychodzą za mąż

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
bo chca miec spokoj i wola byc same

Gość gość
Bo małżeństwo nie jest jedyną drogą do 'szczęścia?' ani niczego nie gwarantuje ? to że społeczeństwo coś narzuca nie znaczy, że każdy ma tak robić. Popatrz, jak żyje większość ludzi - dla ciebie to większość jest wzorem do naśladowania czy pojedynczy ludzie? a właśnie! więc niektóre babki mogą woleć związek partnerski i tyle

Gość gość
Nie naśladuję żadnych wzorców-mam swoje zdanie.Pytam ,bo szukam odpowiedzi.

Gość gość
Bo nie chcą. Po co ten cyrk? Wydać kupe kasy na biała kiecke o nimodnym fasonie, zrobić sobie fryzurę jakiej nigdy nie nosisz i patrzeć jak wujek Czesiek zasypia w salatce. A za parę lat rutyna i kosztowne rozstanie. Albo inercja. Będąc z kimś bez ślubu wiesz, ze możesz odejść w kazdej chwili. A skoro nie odchodzisz, to dlatego, ze tak chcesz.

Gość gość
A lęki,obawy z tym związane ?

Gość gość
Bo nie chca byc ich sluzacymi..faceci szukaja kobiety zeby mu gotowalala,sprzatala,prala,prasowala ,jeszcze sie nimi zajmowala...wychowywala mu dzieci... FACECI szukaja sluzacych tak naprawde...

Gość gość
Malzenstwa nie sa juz modne.. NIGDY NIE UZALEZNIAJ SWOJEGO SZCZESCIA OD Faceta ! Poza tym kto powiedzial,ze kobieta musi byc z facetem ??

Gość gość
Jak widze moich znajomych ,co jakis czas jakis rozwod,jak widze jak faceci traktuja swoje zony... to mi sie odechciewa malzenstwa...

Gość gość
Bo zrozuialy ,ze malzenstwo jest bez sensu ..Pozniej znudza sie soba,monotonia,faceci czesto nie szanuja kobiet ,bo on wie ze gdzie ona pojdzie ? a on to wykorzystuje i robi sobie co chce... Faceci to straszni przebiegli cwaniacy..

Gość gość
Dziękuję za informacje,a teraz protestuję w swoim imieniu !!!Biorąc sobie za żonę nigdy tak nie myślałem,ale po 29 latach, a nawet kilka wcześniej coś zaczęło się psuć -i teraz mam potrzebę zmiany-ale służąca odpada !!!Po prostu dusza kogoś potrzebuje-która to niby mężczyzny nie potrzebuje!!! Ale się porobiło .

Gość gość
Najgorsza rzecz ,najwiekszy blad ,to malzenstwo !! moj dziadek kiedys i powiedzial,"ze najwiekszy blad to to ze sie ozenil "..

Gość gość
Tak ,to prawda ,macie Panie racje.Ale zgodzicie się z tym że są wyjątki ?,a ja do nich należę kwestia charakteru i osobowości.

Gość gość
Jeżeli 3 warunki są spełnione,Miłość z głębi duszy,zaufanie i zrozumienie-jest szansa na dłuuugi staż,tak jak u mnie,lecz nikt nie jest ideałem i różne są potem wymagania.

Gość gość
No i oczywiście gdy Pani kocha ''inaczej''.

Gość gość
bo zmadrzaly ,to juz sa kobiety ,a nie dziewczynki..

Gość gość
malzenstwo jest starodawne,nie modne...do czego to ???

Gość gość
bo po 30 smiesznie sie wyglada w bialej sukni i w welonie, a termin "panna mloda" brzmi jak kpina

Gość gość
Ale jednak w wolnym związku czegoś brakuje(zaczyna brakować) z czasem ???