Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wiem co zrobic ze soba na urlopie nie mam sianka na wyjazd a znajomi pracuja

Polecane posty

Gość gość

wiec o imprezach nie ma mowy :) i tak 2 tyg.jeszcze. zeby pogoda byla to bym sie poopalala a tak od rana leje jak z cebra

Gość gość
kogo to obchodzi?

Gość gość
ja tez wegetuje w urlop:-( mialabym kase na kilkudniowy wyjazd ale nie mam z kim jechac. wolalabym juz chodzic do tej roboty

Gość gość
Nie wszędzie leje. U nas ani kropli, a upał nie z tej ziemi. Może do czasu urlopu i u Ciebie tak będzie. Bez wyjeżdżania też można spędzić fajnie czas: połazić po sklepach, obejrzeć na spokojnie, co fajnego w nich jest., kupić sobie lody i w domu "wzbogacić je" sparzonymi rodzynkami, łykiem słodkiego alkoholu, owocami. Można na te lody kogoś zaprosić - niekoniecznie faceta: koleżankę, ciocię babcię, sąsiadkę. Można leżeć długo z różnymi maseczkami owocowymi na twarzy, można robić sobie (lub komuś) pyszne koktaile maślankowo - owocowe (bo zwykle nie ma na to czasu). Nie przepuść tyko tego urlopu na komputer, telewizję, porządki ubraniowe w szafie itp., bo szkoda. Urlop ma się tylko jeden i trzeba się naprawdę relaksować.