Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawIeta92

Dalej laseczki bedziemy szczuplutkie!

Polecane posty

Laseczki lecimi z dieta od 1000 do 1200. Kiedys zjechalam 13 kg w 3msc i niegdy nie bylam glodna. Jednak waga wrocila, poniewaz lubie jesc. Mobilizujmy sie, pytajmy co mozna a czego nie i dzielmy sie tym co mamy w brzuszkach. CZEKAM NA WAS. STARTUJEMY? Wszystko lezy w naszych rekach;)!;)

Gość gość
Dieta wymyślona została po to, ażeby oderwać kobiety od nadmiernego rodzenia dzieci. Dzisiaj jedno dziecko to obyczaj, a już drugie to wpadka która niszczy całą pracę nad sylwetką. A nie lepiej zająć się życiem i być z niego zadowolonym bez oczu innych ludzi?

Gość gość
Ja juz dzisiaj zjadlam dwa lody ;(

Po pieresze nie mam dziecka bo drugie nie jestem zadnym wielkim grubasem ktory ma traume po trzecie nie wtracaj sie i nie wypowiadaj jakis dziwnych sentecji skoro nie jestes w temacie i nie interesuje cie "ideale"! NIe stwozylam tego tematu aby sluchac jakis glupkowatych madrosci . Zegnam

A ja ciemna bolke jedna polowka z serem i pomidorem druga z szynka i pomidorem;) no i po co Ci te lody;)?

Gość gość
lody mialy mniej kalori niz bułka, a i przy okazji odchudzaja tez

Gość gość
Lody nic nie odchudzają, bo są tłuste. A poza tym większość lodów zawiera syrop glukozowo fruktozowy, od którego tyje się bardziej niż od cukru. Osobiście porzucłam cukier i wszystko słodzone, jakoś daję radę. Chcę być zgrabna, więc wolę się trochę pomęczyć. Oprócz tego chcę mieć bardziej jędrne ciało, więc co 3 dni chodzę na dermomasaż podcisnieniowy. Też wam polecam.

Gość gość
lody wodne, sorbety nie sa tłuste