Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irlik

kto miał barmana na weselu?

Polecane posty

Gość irlik

ostatnio popularne zrobiły się pokazy barmańskie na weselach, drinki z palemką zamiast wódki - uważam, ze to swietny pomysl. Ktos mial, kogos polecacie?

Gość Było miło
Moja córka miała barmana na weselu i to z pokazóka zionął ognie, otwierał szampana szabelką i inne atrakcje z Jego udziałem.Facet jest drogi ale rozrywany, warto było, wszyscy zadowoleni.:D

Gość FAJNIE JEST
Na moim weselu również był barman,uważam ze był to dobry pomysł, goscie byli zadowoleni.Nie każdy lubi pic wódkę, są drinki bezalkoholowe, ale jak ślicznie wygladają:D

Gość gość
zgadzamsię z powyższymi, to świetny pomysł poza tym, tak jak ktoś napisał- mogą być drinki bezalkoholowe np z sokami dla dzieci ale to dla nich radocha :) ja bylam kiedys na weselu z paradisebar.pl i byli swietni, przygotowani i odstawili naprawde show :P

Gość gość
barman to b fajna sprawa, bo jest jeszcze niepopularny i stanowi fajne urozmaicenie zabawy :)

Gość Anniaa87
Ja miałam barmanów, którzy robili przepyszne drinki, dużo rozmawiali z gośćmi, każdy był zadowolony. Dobrze podkręcali imprezę, wszyscy nam gratulowali takiej fajnej atrakcji, moge maila podać jak ktoś chce tastypolewa@gmail.com

Gość gość
potwierdzam paradisebar.pl - na wieczorze panienskim mialysmy od nich fontanne czekoladową, pychota :)

Gość gość
mm fontanna czekoladowa, dla dzieciakow na weselu jak znalazł przynajmniej czyms sie zajma zeby rodzice mogli sie pobawic hehe ;)