Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO OZNACZA TEN Cytat prosze o rozwiniecie bo nie rozumiem

Polecane posty

Gość gość

“ nie kocham Cię wcale tylko moja dusza jakaś taka smutna kiedy przechodzisz obok obojętnie ” skoro nie kocha to dlaczego jak ja widzi to smutny jest ?? nie rozumiem

Gość gość
ja tak mam, miłość (nieszczęśliwa) się wypaliła, ale coś zostało, jakiś żal. Ale o co chodzi autorowi cytatu tego niestety nie jestem pewna.

Gość gość
A może wiem ;) On sobie tylko wmawia że jej nie kocha, usiłuje zaprzeczać, chyba o to chodzi :)

Gość gość
Czy macie czasami ze nie odzywacie sie do kogos i czasami macie ochote tej osobie napluc twarz wyzwac ,a czasai tak bardzo do tej osoby tesknicie?

Gość gość
tak. takie odczucia pojawiają się do osoby która złamała nam serce. w końcu cienka linia dzieli miłość od nienawiści

Gość gość
Chodzi o sentyment jaki pozostaje po odejściu drugiej osoby. Miłość może się wypalić,ale czasem zostaje wspomnienie tych dobrych chwil.

Gość gość
Interpretując ten cytat należy przyglądnąć się ostatnim słowom - kiedy przechodzisz obok mnie obojętnie - moja dusza jest smutna. Autor tekstu nieszczęśliwie się zakochał, jest mu smutno, że osoba którą darzy uczuciem jest wobec niego obojętna, oschła, nie zależy jej. Nie kocham Cię wcale - chciałby jej nie kochać, chciałby w to wierzyć. Wmawia sobie, że tak jest.

Gość gość
u mnie tak jest z prawie każdą osobą.. Smutno, że jestem obojętna dla kogoś. dla wszystkich.

Gość gość
smutne to,ale jak prawdziwe..

Gość gość
bywa