Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SKORO tak wyzywacie otyłe to ja mam dla was wyzwanie

Polecane posty

Gość gość

i mówicie że to lenie śmierdzące i że schudnąć tak łatwo (gdyby wszystko było łatwe na tym świecie, to każdy byłby superszczupły, superbogaty i superszczęśliwy) to ja mam dla was FACETÓW wyzwanie: MIGUSIEM zróbcie sobie ciało jak Brandon Carter (https://www.google.pl/search?q=brandon+carter&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=_s3CU6rAEqaC4gTWnoCYAw&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1024&bih=681) OBRZYDLIWE, LENIWE, OTYŁE SAMCE!!! PRZECIEŻ TO TAKIE PROSTE!!!!!

Gość gość
Mi też nie podoba się wygląd otyłych ludzi i uważam że to nieestetyczne, ale dziwi mnie mówienie, że tacy ludzie są słabi. Bo MILIONY ludzi jest w czym słabych! Jedni mają słabą wolę, drudzy też są leniwi ale w innych kwestiach, jedni są niezaradni, kolejni są kłamczuchami, kolejni mają skłonność do agresji, następni nie są ambitni. JAKOŚ nikt im tego nie wytyka, a WYGLĄD najłatwiej jest wytykać, bo jest NA WIERZCHU. Ale jakby poznal wasze charaktery, to dopiero człowiek mógłby się przerazić i może przebilibyście wymówki (albo i nie wymówki) otylych ludzi :) OJ!!!

Gość gość
:)

Gość gość
Oczywiście żaden debil nic nie napisze, bo do wyzywania to są pierwsi, ale logiczne myślenie gdzies im się po drodze zgubiło :P

Gość gość
a czego się spodziewaałaś?

Gość gość
OBRZYDLIWE LENIWE SAMCE