Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemampomyslunapseudonim

osiemnastka 4 miesiące po urodzinach

Polecane posty

Gość niemampomyslunapseudonim

Chciałabym się dopytać co sądzicie o robieniu imprezy osiemnastkowej 4 miesiące po urodzinach. Moja osiemnastka miała odbyć się parę dni po moich urodzinach, niestety musiałam ja odwołać ponieważ 2 tygodnie przed imprezą polowa gości zrezygnowała a dla 9 osób w tym mnie nie było możliwości wynajęcia sali, w domu też nie miałam możliwości ze względu na mieszkanie w bloku a w marcu jest zbyt zimno by robić imprezę na dworze. Bardzo było mi przykro że zostałam olana przez znajomych i nie miałam okazji nawet spotkać się z resztą zaproszonych osób i żałuję że zrobiłam osiemnastki gdy był na to czas. Od tamtej pory poznałam wielu ludzi i zastanawiam się czy nie będzie to dziwnie wyglądać po takim czasie robienie imprezy urodzinowej. Chciałabym dodać że nie jest to mój największy problem w życiu i nie organizuje imprez, ta miała być moją pierwszą i ostatnią a jednak fajnie jest pobawić się ze znajomymi w urodziny.

Gość gość
a co tam,czemu nie:)powiedz,ze musialas gdzies wyjechac i teraz nadrabiasz:)raz sie zyje przeciez.