Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowe badania potwierdzajace szkodliwosc szczepionek

Polecane posty

Gość gość

Jak wiadomo w kazdej szczepionce jest aluminium, silnie toksyczny metal ciezki, szczegolnie toksyczny dla niemowlat nie majacych wytworzonej dostatecznie bariery miedzy mozgiem i krwia i wszelkie toksyny jak metale ciezkie moga bez problemu przenikac do mozgu i go uszkadzac. Aluminium jest od dawna znanym bardzo silnym zwiazkiem uszkadzajacym mozg. Bardzo restrykcyjnie bada sie jego poziom w art. spozywczych dla niemowlat, dlaczego wiec uznawany jest za bezpieczny w szczepionkach dla nich? Istnieje wiele badan powiazujacych chorobe alzheimera i parkinsona z aluminium. http://www.era-zdrowia.pl/strefa-toksyczna/szczepionki/aluminium-powszechnie-stosowany-w-szczepionkach-zabija-komorki-mozgowe.html

Gość gość
Ja poproszę o jakieś naukowe źródła, metodologię i wyniki tego badania. Takie coś to ja mogę sobie sama napisać a odnośnik do strony która jest rzekomym źródłem z którego został napisany ten artykuł - nie działa.

Gość gość
Przestań już pierdzielić ! Nie mogę normalnie tego słuchać !! Wolę żebyś napisała ile w jedzeniu jest dziadostwa -tym się zajmij! Szczepionki były od wielu wielu lat takie same jak i teraz i ludzie żyją i będą żyć !! daj sobie siana z tym :/

Gość moje drzewko pomarańczowe
Aluminium jest związkiem? a czego z czym jestem ciekawa, bo za moich czasów to był pierwiastek. Ciekawe kto te badania opracował :(

Gość gość
Zrodla do badan. Swoja droga nie jest ciezko wpisac haslo w wyszukiwarke, wyksakuje mnostwo badan. jmedicalcasereports.com/content/8/1/41/abstract ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16264393 "Szczepionki były od wielu wielu lat takie same jak i teraz i ludzie żyją i będą żyć !! daj sobie siana z tym :/ " To samo mowiono o DDT silnie trujacym pestycydzie uzywanym przez dziesiatki lat, do czasu kiedy go zabroniony we wszystkich cywilizowanych krajach ze wzgledu na wyjatkowa toksycznosc dla ludzi.

Gość gość
I oczywiscie ten straszny "zwiazek"wstrzykuje sie dziecku i on uwalnia sie cale zycie i dziecko zabija? Swoja droga,nic nie kupujesz z zywnosci w puszkach,nie pakujesz zywnosci w folie aluminiowa i nie uzywasz jej do pieczenia?

Gość gość
Widze ze nie widzicie roznicy miedzy spozyciem aluminium, ktore dostaje sie do ukladu pokarmowego z ktorego tylko niewielka czesc przedostaje sie do krwii i dalej do organizmu a wstrzyknieciem aluminium w ilosci kilkukrotniej wyzszej niz bezpieczna dawka dzienna, prosto do organizmu z pominieciem naturalnych barier ochronnych organizmu, malego dziecka ktory dodatkowo przez niewykrztalcony organizm nie potrafi usuwac toksyn w stopniu tak jak dorosly.

Gość gość
gość 22:32 "niewykrztałcona" to jesteś Ty co widać po twojej ortografii, aż oczy bolą :(

Gość gość
Co za jeden wielki s**t :o weszlam na jeden z tych waszych "naukowych" artykolow,ladnie tylko napisane,robia wam sieczke z mozgu a wy w to wierzycie. Ze niby bariera krew-mozg. Wytwarza sie po 3rz a wstrzykujac szczepionke,wstrzykuje sie rtec prosto do mozku. Ja.pier... Co za brednie. Gdyby wasze dzieci nie mialy bariery krew-mozg to zmarlyby od razu. Albo jeszcze w zyciu plodowym. Dalej wierzcie sobie w te wasze pseudonaukowe opracowania. Wszystko wam moga wcisnac,nawet ze sol jest slodka a ogien chlodzi.

Gość gość
Sory za literowki: artykulow i mozgu mialo byc.

Gość gość
radzilbym najpierw nauczyc sie czytac ze zrozumieniem zanim zaczniesz oceniac wiedze w internecie poniewaz nigdzie nie napisalam ani nigdy nie widzialam artykulu ze niemowleta nie maja bariery krew mozg tylko ze maja niedostatecznie uformowana przez co wszelkie toksyny przenikaja latwiej do mozgu. Poza tym te niby nasze artykuly, ktorych zrodla przytoczylam na ktorych wciskaja nam pseudonaukowe opracowania to sa oficjalne strony medyczne ze zbiorem setek tysiecy badan naukowych z calego swiata, wiec mowiac o tych portalach "pseudonaukowe" pokazujesz jedynie swoja glupote i niewiedze w temacie.