Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem zbyt seksowna, mam dosyć !

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio założyłam małą czarną, do tego czarne koturny. Przed wyjściem z domu myślałam, że wyglądam normalnie, w końcu była niedziela więc chyba można ubrać się ładnie..Już po 2 min, samochody trąbiły, pewna dziewczyna zaczęła gadać, że podobam się jej chłopakowi, oraz mam mu powiedzieć, że jestem lesbiją o_o. było to dla mnie strasznie zabawne usmiech.gif . z domu weselnego ludzie krzyczeli witam sliczontkę, mężczyźni z samochodów machali, ktoś powiedział mi dzień dobry. W koncu sie wkurzylam i poszlam do domu smiech.gif

Gość gość
:( problem masz

Gość gość
ile jeszcze założysz tematów o tym że chcieli się wyrrrrruchać na środku ulicy ? :D wakacje się zaczęły i gimbaza wariuje :o

Gość gość
gimabaza ? :) mam 19 lat :/

Gość gość
TEMAT POWINIEN BRZMIEĆ ''JESTEM ZBYT ŁATWA'' :D:D:D

Gość gość
dlaczego?. to wszyscy faceci są napaleni na mnie :(

Gość gość
haha,zazdrościcie mi je*** paszteciory :D. same chciałabyście żeby ktoś się za wami oglądał hahahah

Gość gość
co sie dziwisz ubierasz sie jak dziwka tirówka załóz spudnice lub sukienke do kostek to przestana

Gość gość
Też tak mam i to jest fajne. Załóż jeszcze anons na odlotach i zarobisz na tym.

Gość gość
Ja mam zbyt dużego olbrzyma co mam zrobić ?? Stary na ryby, na ryby :)

A co zrobiłeś ześ się takiego dorobił - zdradż no tą tajemnicę - ja to bym zrobił na tym majątek.marek.

Gość ewrmonwi
A ja dziś mierzyłam stroje kąpielowe, ale wszystkie góry są na mnie za małe, taka jestem seksowna w cyckach i nie mam tego dość

ale masz problem, jak za Toba gwizdza to sie poprostu nie odwracasz i udajesz ze nie slyszysz, jak wolaja za Toba to robisz dokladnie to samo co w punkcie nr jeden ewentualnie odpowiadasz spadaj palancie, wypierdalaj, cos z tych rzeczy - ja zawsze tak mowie do idiotow jak mnie wkurza rzecz jasna Osobiscie nie reaguje na zaczepki innych facetopodobnych Mam ich w dupie Bycie seksowna, ladna to atut kobieto

Gość gość
Ciesz sie slicznotko ikozystaj z zycia,wiecznie ladna i mloda niebedziesz. Przyjdzie czas ,ze sama se powiesz ile razow odpuscilam a tera mie zaden niechce:-)

Gość gość
bo jestescie k*****i albo jestescie brzydkie,nikt na ładna dziewczyne nie woła wurgalnie.

Gość LOLkilerka
WOW :D Jak się oglądają to źle bo koorfa :P Jak nie oglądają to też źle bo pashtet i niegodna by żyć :P I tak źle i tak c***jovo :D Dajcie dziewczynie spokój :D serio. Ja tez się oglądam na ulicy za sexownymi samcami i flancuję ich ostro w myślach :P Nie nadymajta się tak ludziska bo dostaniecie zatwardzenia :P P.S. Na marginesie aby wqrvić facetów dodam że jestem pashtet pospolity i mam czelność macac i krocza wzrokiem :D Teraz się nasi krajowi plejbojsy zbulwersują i będą patrzeć podejrzliwie na każdą brzydulę i grubaskę bo może ich maca swoim niegodnym brzydkim wzrokiem :P