Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania005

Odparzenia przy nietrzymaniu moczu

Polecane posty

Gość ania005

Jestem już w 9. miesiącu ciąży i niestety dopadła mnie ta dolegliwość :/ Czytałam że to się zdarza i nie powinnam się przejmować. Stosuję wkładki, często się podmywam i jest ok. Niestety martwi mnie to, że zaczynają pojawiać się odparzenia. Nie wiem czy to może jakaś alergia na tworzywo wkładek? Zmieniałam firmy, ale efekt taki sam. Miała któraś z mam może taki problem?

Gość gość
moja babcia ma podobny problem - wypada jej macica plus ma problemy z trzymaniem moczu, pojawiają się u niej odparzenia. Mama smaruje ją sudocremem i ładnie się wszystko goi. odparzenia są od moczu i obecnych temperatur.

Gość gość
na odparzenia najlepszy jest bephantem działa rewelacyjnie ,a później możesz stosować go też u maluszka

Gość helio33
ojej współczuję... sudocrem najlepszy na takie problemy, mnie się nic takiego nie działo co prawda ale moja siostra cierpiała z tego powodu. Nic tak nie pomagało jak Sudocrem.

Dokładnie! Nie ma co się wstydzić i trzeba powiedzieć o tym swojemu lekarzowi ginekologowi, albo rodzinnemu. Oni na pewno coś pani poleca na ten problem. To zrozumiałe, że gdy popuszcza się mocz jest to bardzo uciążliwe i z tego co wiem ten problem dopada bardzo dużą ilość kobiet w ciąży więc nie jest Pani sama :)

Gość gość
wystarczy iść do apteki się zapytać. Mi farmaceuta od razu zapisał ten krem. Stosowałam kilka dni i problem znikł

Gość gość
Nie wstydź sie tylko powiedz lekarzowi. On jest po to zeby ci pomóc i naprawde slyszal napewno o bardziej intymnych i wstydliwych problemach.

Gość gość
w aptece polecają go jako numer 1. Ma tak uniwersalne zastosowania że powinien być obowiązkiem w każdej domowej apteczce