Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiaxzo

Po rozprawie rozwodowej poszłam do łóżka z już ex meżem

Polecane posty

Gość Kasiaxzo

i mam kaca moralnego. :( Najpierw poszliśmy na drinka, byliśmy trochę wstawieni i sama nie wiem kiedy wylądowaliśmy w pokoju hotelowym. :o Było to w piątek, a ja nadal czuję się tragicznie.

i słusznie, że czujesz się tragicznie bo to, co zrobiłaś, jest tragiczne powiedziałabym, że wręcz obrzydliwe fuj, z byłym mężem do wyrka iść a idź ty, tfu!

Gość Kasiaxzo
Bardzo śmieszne, boki zrywać. :o

Gość gość
i czym ty się chwalisz glupia krowo?

Gość gość
Jeżeli już nie zależy Ci na byłym mężu to trudno stało się zapomnij o tym, jest juz po rozwodzie czyli najgorsze za Tobą... Teraz wystarczy probować układać życie na nowo.

Gość gość
Bardzo ładne, wcale nie tak rzadkie, przypieczętowanie kulturalnego rozstania. Zrobiliśmy to samo. Bez drinka :)

Gość gość
do tego od "głupia krowo"-wez daj spokój to forum jest od tego zeby sie wygadac, jakos poradzic. A autorka nie napisala ze wybzykała się np z zieciem, czy ojcem meza itd ale z byłym mężem niejednej osobie sie to na pewno przytrafilo ludzka rzecz. bądzmy do cholery ludzmi a nie szujami... w jaki temat sie nie spojrzy to wszedzie jacyś sfrustrowani ludzie....

Gość Kasiaxzo
Dzwonił do mnie przez cały weekend ale nie odebrałam ani razu. Cholera, tak mi wstyd. :o

Gość gość
:)no tsk i tutaj znowu temat o jakims facecie bo kobieta pasji nie ma hobby czy zaintersowan? 888 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y

Gość gość
Nie uciekaj od tego, pogadaj z nim zeby rozładowac to dziwne napięcie między wami. Zobaczysz ze jak sobie wszystko wyjasnicie poczujesz sie lepiej.