Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto zabiegać o chłopaka?

Polecane posty

Gość gość

Jak myślicie? Podobno mu się bardzo podobam, ale on nie wykazuje się żadną inicjatywą w moim kierunku. Tak, jakby zawsze czekał na mój ******* ja wykonując ten krok naprzód, zazwyczaj robię od razu dwa w tył, żeby nie robić z siebie kretynki. Wiem, że jest wolny i to od dłuższego czasu, nawet z nikim się nie spotyka. Zastanawiam sie, czy warto to jakoś ciągnąć.

Gość gość
mozesz sprobowac

Gość gość
on moze sie wstydzi jezeli ci zalezy to nie czekaj tylko bierz sie do roboty

Gość LOLkillerka
Nie :P Nie rob tego :D jezeli Twoj wybranek to Polak to tym bardziej :D Dziewczyno! Czy Ty nie wiesz ze Polacy to masochosci i uwielbiaja lodowate chciwe herod baby i harpie z suko-tarcza na nadetej mordzie? :D Dla Polaka wypiety tylek i struga olewatorskiego moczu splywajaca mu po czole to KWINTESENCJA SEXOWNOSCI, UWODZICIELSKIEJ TAYEMNICZOSCI i innych tego typu samczych p*****l rodem z epoki biegania w opasce biodrowej z dzidka i podcierania sie lisciem :D Byc moze jakis poczciwina z Europy Zachodniej, ktory oswoil sie z modelem zycia po partnersku i zdazyl nauczyc ze kobieta tez czlowiek (niesamowite! :D) nie walnalby focha bo wykazujesz zainteresowanie :D Dla naszych rodakow kobieta ktorej zalezy na mezczyznie to nie jest skarb i potencjalna partnerka ktorej mozna zaufac i spedzic z nia zycie. Taka to potencjalna ofiara zeby sie wyzyc za zla EX albo zeby sie dowartosciowac kiedy lodowata bryla go nie chce :P Daj se spokoj z rodakiem :D