Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

no i wyszło szydło z wora z tego DARIUSZA K.

Polecane posty

Gość gość

a takiego zgrywał dobrego tatusia, praworządnego nie to co jego była ex Górniakowa a tu proszę zwykły ćpun morderca. Od razu przypomniała mi się dziewczyna która pod wpływem narko rozjechała na pasach dwójke dzieciaczków i ciekawe czy DARIUSZ K. pójdzie do pierdla? Czy wysmyknie się jak cała ta mafia :o tak mafia szoł biznesowo-polityczna . Niedobrze się robi na tych "prawych" celebrytów :o pijaki, ćpuny, dupodajki taka oto elita szczerzy zęby w blasku fleszy

Gość gość
mnie śmieszy ta pseudo-cenzura w mediach, kiedy chodzi o kogoś znanego. no nikt się kurwa nie domyśli o kogo chodzi, ochrona danych jak marzenie :/

Gość gość
wciągać kokainę to nie popalać zioło, widać już od dawna jest ćpunem skoro na twarde narkotyki się przerzucił pytanie jak się z tego wymiga? a pamiętacie tego zientarskiego? - oczywiście uciekł w chorobę aby się wywinąć

Gość gość
Po co zasłaniają mu oczy,skoro piszą Dariusz.K,były mąż Edyty Górniak:D:D

najlepiej na pudelku: w treści Dariusz K, a nagłówek krzyczy, że Krupa zabił człowieka :) Mimo wszystko nie zazdroszczę mu. Wiadomo, że to zepsuty i zaćpany świat show biznesu, ale myślę, że w takich sytuacjach i celebryci stają się takimi samymi ludźmi jak my. Niestety będzie musiał żyć ze świadomoscią, że zabił człowieka i tu w niczym nie różni się od szaraków.

Gość gość
Dobry tatuś???? Swoją drugą partnerkę po Edycie porzucił wraz z dzieckiem córką. I to ma być dobry tatuś który ma w głębokim poważaniu własne dziecko??

Gość gość
prokurator powoła biegłego który oceni czy obecność narkotyków wpłyneła na zdolność kierowania!!! to już wiadomo jakim torem pójdzie obrona...eh