Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dla facetów figura jest ważniejsza niż twarz

Polecane posty

Gość gość

tak wynika z moich obserwacji

Gość gość
taka prawda

Gość gość
Dla tepych i lysych facecikow moze i liczy sie tylko figura

Gość gość
I dobrze figure predzej sie zmieni niz twarz,pomijajac to ze tłuszcz oszpeca rysy.

Gość gość
Dziewczyna moze schudnac a paskudna geba do konca zycia jej zostanie

Gość gość
Nie prawda nawet lekka nadwaga potrafi bardzo oszpedzit warz,popatrz na Eweline z Warshaw Shore twarz bardzo wyładniała jak schudła.

Rankiem, widzę najpierw twarz kobiety, więc wolę zacząć dzień pięknym widokiem, niż po omacku wstawać z łóżka :D .

Gość gość
Jak waga nie prawidłowa to i twarz nie fajne szczególnie jak chodzi o nadwagę.

>>>Jak waga nie prawidłowa to i twarz nie fajne szczególnie jak chodzi o nadwagę.<<< Jakoś więcej spotkałem w życiu, szczupłych kobiet z brzydkimi twarzami (o solarkach już nawet nie wspomnę :( ).

Gość gość
mysle ze i twarz , i figura jest tak samo wazna

Gość gość
a ja myślę że jednak figura jest ważniejsza dla facetów jak facet ma do wyboru smukłą z wcięciem w talii ale o twarzy jak czarownica a dziewczynę z nawet lekką nadwagą ale o ładnej twarzy to wybierze tę pierwszą

Gość gość
A ja jestem gruba, ale mam ładną twarz i na powodzenie nie narzekam. :classic_cool: Teraz jestem od 2 lat w związku, ale wcześniej miałam wielu zalotników. :classic_cool: Ponadto kazdy facet, który się mną interesował miał jako tako poukładane w głowie, w porównaniu do tego czego jestem świadkiem odnośnie innych związków. 🖐️

>>>a ja myślę że jednak figura jest ważniejsza dla facetów jak facet ma do wyboru smukłą z wcięciem w talii ale o twarzy jak czarownica a dziewczynę z nawet lekką nadwagą ale o ładnej twarzy to wybierze tę pierwszą<<< x A potem... SKOŃCZY GIMNAZJUM :D :D :D.

>>>A ja jestem gruba, ale mam ładną twarz i na powodzenie nie narzekam. Teraz jestem od 2 lat w związku, ale wcześniej miałam wielu zalotników. Ponadto kazdy facet, który się mną interesował miał jako tako poukładane w głowie, w porównaniu do tego czego jestem świadkiem odnośnie innych związków.<<< Najwięksi kretyni (pod względem głupoty :D, bo kurduplami często bywali :( ), zawsze usiłowali odchudzać swoje dziewczyny. Podejrzewam, że oni swoją bezwartościowość, kompensują dogryzaniem kobietom, a najłatwiej wmówić kobiecie, że jest gruba :(.

Gość gość z 17 09
Misio to prawda. Moja waga akurat wynika z niedoczynności tarczycy, fakt początkowo nie przyjęłam odpowiedniej diety co do mojego schorzenia, więc teoretycznie także wynika z mojego zaniedbania, ale obecnie bardzo trudno jest mi zrzucić coś, raczej walczę o to, żeby nie przytyć jeszcze bardziej. W każdym razie, jak byłam szczuplejsza to interesowali się mną także faceci, który mieli iq mniejsze od iq tostera, później kiedy przytyłam takowi się wcale nie zdarzali. Także coś w tym jest. :)

Gość monikaaaaaaaaaaa
A tam , nie prawda... Figura owszem też jest bardzo ważna, ale na twarz to akurat faceci bardzo zwracaja uwagę. Kobieta o figurze szczupłej ,ale bez rewelacji, takiej sobie i ślicznej twarzy będzie miała wieksze powodzenie niż taka o bardzo zgrabnej figurze modelki, ale twarzy czarwnicy

Gość gość
Interresujas sie Toba faceci którzy nie maja powodzenia,a kobieta z lekka bnadwaga nie ma ładnej twarzy tłuszcz oszpeca twarz wystarczy spojrzec na osoby które maja wahania wagi

Gość monikaaaaaaaaaaa
A ,że nadwaga szpeci twarz to sie tez zgodzę, nie widuje raczej kobiet z nadwagą i o ładnej twarzy bo zwykle są pucułwate ,albo maja drugi podbrudek... Ale mówię o takiej sytuacji kiedy kobieta ma szczupłą sylwetkę ,ale taką sobie tzn nie ma nóg do nieba i idealnych proporcji ,ale ma piekna twarz i takiej co może i ma idealne ciało ,ale twarz brzydką i kto wygra? oczywiście ,że ta pierwsza

Gość gość
Figura jest wazniejsza,jesli nie ma ładnej figury to faceci skreslaja takie kobiety nikt nie bedzie z osoba zaburzoną po 2 jak nie ma ładnej figury to i twarz jest brzydka TŁUSZCZ OSZPECA RYSY TWARZY!Nie czarujcie sie baby macie nadwagi to i twarz nie wyglada fajnie.

Gość gość
To prawda z tą nadwagą, ja nawet nie potrzebuję mieć nadwagi żeby być zbyt pelna na buzi, dlatego muszę ciagle trzymać bardzo szczupłą sylwetkę (160 wzrostu , 46-47 kg) żeby wygladać ładnie... kosztuje to trche wyrzeczen ,ale wole to niz byc brzydka

Gość gość
Jamysle ze facet wybiierze z z******ta figure odpicowana niunię.

Gość monikaaaaaaaaaaaa
a tak gówno prawda ,że najważniejsza... wszystko jest ważne ,ale na co najpierw patrza faceci? wbrew powszechnym opiniom na twarz , sama to widze po sobie jak mnie mijaja itd Nie masz ładnej twarzy to nie jesteś ładna poprostu Figura też wazna, ale dla mnie ma drugorzędne znaczenie

Gość gość
Ja mam nadwagę i twarz nie zbyt,kilka osób mówiło ze mam tłuste policzki i to bardzo szpeci moja twarz.

Gość gość
ja się trochę dziwię, że figura jest ważniejsza, bo mankamenty sylwetki łatwiej zatuszować dobranym ciuchem niż zmienić rysy twarzy makijażem. Otóż ja jestem właśnie posiadaczką niezłej figury, ale swojej twarzy nie lubię, może problem polega tez na tym, że nie potrafię specjalnie mega odmienić się makijażem, włosy tez nie sa moim atutem a i niewiele fryzur mi pasuje, z wielu musze rezygnować właśnie dlatego, że bardzo wyostrzaja mi się rysy twarzy. Oddałabym wszystko za piękną buzię, z figurą bym sobie poradziła.

Gość gość
Faceci moze i patrza na twarz ale jak kobieta nie ma ładnej sylwetki to facet raczej sie nie obejrzy za taka.

Gość gość
nie jest to prawdą , ja ryjem strasze najbardziej to chyba siebie , figure mam fajną 55 kg 167 wzr klepsydra z moich obserwacji wynika że same pustaki dresy k****arze nie zwracają uwagi na twarz

Gość gość
poza tym nie raz mi mówili ,że mam sliczną buzię , ładne czy itd...figure też mam niczego sobie ,ale ładna twarz cenię sobie bardziej Np taka Agata Buzek wyobraźmy sobie ,że ma figurę modelki i jest wypacykwana, naprawdę myslicie ,że miałaby duże powodzenie? No prosze was...A taka Eva Longoria np nie ma idealnej figury, kacze nozki trochę i jest niska ,a uważana za ładna

Gość gość
Własnie to sprawiedliwe że szczupła figura jest wazna,bo figurę jest łatwiej naprawic niz twarz chodziaz dobry makijaz potrafi czynic cuda.

Gość gość
Nie wiem kto to jest Agata Buzek,ale nie wiemy co by było gdyby sie zrobiła,wypacykowane niunie maja spore powodzenie bez wzgledu na rysy twarzy.

Gość gość
monikaaaaaaaaaaaa dziś a tak g***o prawda ,że najważniejsza... wszystko jest ważne ,ale na co najpierw patrza faceci? wbrew powszechnym opiniom na twarz , sama to widze po sobie jak mnie mijaja itd xxx Równie dobrze patrza się z przypadku,ja jestem brzydka i tez faceci jak ida to sie gapia albo mysla"ale brzydal"