Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kosmetologia PWSBiA

Polecane posty

Gość gość

Hej! Czy jest ktoś taki jak ja, kto jeszcze nie podjął decyzji co studiować? Widziałam ostatnio wszędzie reklamy PWSBiA (metro, internet, nawet w radiu puszczają) i zainteresowałam się tym. Może znajdę kogoś, kto się już tam zapisał albo zamierza to zrobić? Albo jest w stanie podzielić się opiniami z innych kierunków na tej uczelni?

Gość gość
Ja znam PWSBiA, kosmetologia dopiero tam powstaje, ale widziałam przez chwilę salę, w których będą praktyczne zajęcia, wygląda bombowo... Ja z kolei studiuje administrację, bardzo sobie chwalę ten kierunek ze względu na wysoki poziom nauczania. No i godziny zajęć są fajnie ułożone. Na uczelni mają parking i własną stołówkę (ze smacznym jedzeniem, co nie zdarza się często!). Jedynym minusem będzie to, że budynek jest ogromny i łatwo się tam zgubić na początku :D

Gość gość
Kosmetologia jest na pewno dobrym wyborem, jest bardzo przyszłościowa. Mam salon urody, słyszałam w radiu o tej uczelni i nawet trochę o niej poczytałam. Na pewno chciałabym zatrudnić kogoś na praktyki by sprawdzić, jak wysoki poziom tam mają.