Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktora z was ma brzydkiego meza,faceta

Polecane posty

Gość gość

jak sobie z tym radzicie? z glupimi komentarzami rodziny, otoczenia

Gość gość
Nijak,i co z tego ze brzydki?

Gość gość
większość polaków jest brzydkich i niskich więc ludzie są przyzwyczajeni i brzydki chłopak/ mąż kogoś z rodziny czy znajomych chyba nikogo nie dziwi

Gość gość
mój jest brzydki ale jeszcze go nie przedstawilam rodzicom, dopiero jak kiedys może bedzie to poważniejszy związek, wiadomo slub, to wtedy, na razie nie widzę potrzeby; też sie obawiam reakcji rodziny

Gość gość
Mój jest przystojny i wysoki, więc nie mam takich problemów.

Gość gość
to po co tu piszesz?? moj akurat jest wysoki, tylko z twarzy malo urodziwy

Gość gość
mój też wysoki i też z buzi nieurodziwy

Gość gość
Żeby się pochwalić :D

Gość gość
miałam tak, przyprowadziłam do domu izaraz jak poszedł były komentarze że taki siaki, że nie pasujemy itd;/

Gość gość
nie rozumiem dlaczego jestescie z brzydalami??? wyglad nie jest najwazniejszy no ale przeciez facet MUSI sie podobac

Gość gość
bo ich kochamy, bo są dla nas dobrzy, szanują nas, dobrzy w łożku, opiekuja się nami i kochają nas?

Gość gość
Mój mąż jest przystojny,ale jego brat.....hmmmm....brzydki i niski.I wiecie co?Zmienia panny jak rękawiczki i nawet jego rodzice się śmieją,jak on to robi :D

Gość żona brzydala
Mój jest brzydalem i nawet nie udaje że jest przystojny bo ma twarz boksera z kilkunastoletnim stażem choć nigdy nim nie był :-) Nos ma duży krzywy i rzuca się w oczy,głowa okrągła jak piłka i nieproporcjonalne uszy do tego lekko odstające a "urody" dopełniają mu łysa głowa i brak brwi bo kiedyś był blondynem. On sam mówi o sobie że mógłby ludzi bez maski straszyć :-) Ale charakter ma super nigdy mnie nie uderzył ani nawet nie nakrzyczał i dobrze gotuje - jest kucharzem :-) I na 100% nie zdradza!

Gość gość
wow, nigdy nie uderzył :D

Gość gość
mój też, nos wielki, duża okrągła głowa, ale za to charakter ma do rany przyłóż, nigdy mnie nie wyzwał, nie obraził, nie uderzył, nie mówi jak się mam ubrać, że mam schudnąć, nie pije, nie ma nałogów

Gość gość
Sa z nimi bo Ci faceci maja cos grubego w kieszeni....domyś sie o co chodzi i podpowiem nie jest to narzad płciowy...

Gość gość
Tak maja wspaniale charaktery:)tylko że te charakteru to zazwyczaj nr konta domysl sie autorze o jakie konto chodzi.

Gość gość
Mój tez nie jest specjalnie urodziwy, a jak przedstawialam go rodzicom, to powiedzialam: "i co, fajny, nie?" :D co do wzrostu, to normalny, 180 cm. Ogólnie moim zdaniem z twarzy byłby lepszy, gdyby chodził co miesiąc do fryzjera i golil się często, ale że mu się nie chce, to wygląda jak wygląda :D A jestem z nim, bo go kocham, idealnie się rozumiemy, nawet jeśli się poklocimy, to mamy ciche minuty, bo zaraz się godzimy. I mimo tego, że nie jest przystojny według przyjętych kanonów (nie mowie o kanonach pedalstwa, jakieś grzywki itp.) to mnie i tak się podoba :)

Gość gość
Bo jestesmy d******* lecace na kasę,śmieszycie mnie jak piszecie o wspanialym charakterze oczywiscie gdyby nie ich kasa to byscie nie zwróciły na nich uwagi.

Gość gość
Bo lecicie na ich kasę,gdyby byli biedni to byście olali ich taka prawda.

Gość gość
ja jestem brzydki i niski ale mam 2 niespodzianki - 1. jak kto do mnie wystartuje to nie gadam tylko wp............dol 2. rucham jak pies co kobiety b. lubią ps. jestem trochę pozszywany:-D ale byłem żonaty z miską i miałem relacje z fotomodelka w jednym z krajów UE

Gość gość
Bo masz forsę i czym sie chwalisz?Tez mi magia byc brzydalem ale pokazac kobiecie forsę na która one najbardziej leca.

Gość żona brzydala
Co ty pieprzysz jaka kasa? Mój mąż kucharz na podstawowym stanowisku zarabia 2000 czyli tyle samo co ja.

Gość gość
a mój brzydal pracuje na produkcji i zarabia grosze

Gość gość
Czyli razem macie 4 tysiaki,dzis mało kto tyle zarabia.No chyba ze Ty tez nie jestes piekna,a autor nie pomyslał ze zony brzydali tez nie grzesza urodą?

Gość gość
gość dziś Czyli razem macie 4 tysiaki,dzis mało kto tyle zarabia.No chyba ze Ty tez nie jestes piekna,a autor nie pomyslał ze zony brzydali tez nie grzesza urodą? x a nie przyszlo ci do laba że jesteś po prostu pi................zdą:-D

Gość Mindymindy
Tu się popisuja jakie maja wielkie serca że zakochały się w brzydalach,a nikt nie pomyslał ze ona tez uroda nie grzesza?Po 2-gie To ze nazywaja swoich ukochanych od brzydali zle o nich swiadczy,i widocznie nie kochaja ich az tak bo zakochana kobieta nie widzi tych wad i o nich nie piszea juz napewno nie nazywa swojego faceta od brzydala.

Gość gość
A moj mąż jest przystojny i ma boskie wysportowane ciało :D ale to drugie można mieć bez względu na wygląd twarzy, chyba lepiej miec brzydala z z******tym ciałkiem niż grubego brzydala?

Gość gość
tyle że mój sam siebie nazywa brzydalem... ja jestem akurat dosc ladna

Gość Mindymindy
Czyli ty sama nie mozesz stwierdzić jaki jest tylko kierujesz się jego zdaniem?